Slmm arkadaşlar bi konu hakkında yardımlarınız gerekiyorda..İşlemcim amd athlon 64*2 5600 anaakrtımı bilmiyorm:/ işlemcimi yukseltmek istiyorum ama anakartımı değiştirmek istemiyorum bu mümkünmü? zaten işlemci buyuk masraf o yuzden anakartada para yatrmak istemiyorum işlemcimi amd nin üst seviyedeki bi işlemciyle değiştirip anakartımı değiştrmeme gerek kalmıyacağını bilsem amd işlemci alırım ama her iki şekilde anakartımı değiştrmem gerekiyo dersenz tabiki intel alırım.. umarım sorunumu anlatabilmişimdr cevaplarınız için simdiden tsk ederim;)
amd işlemci ve anakart(Yardımlarınızı bekliyorum;)
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
17 mesaj
anladm pki uyum olayına ne dceksn ? amd phenom alsam anakart değiştrmem gerekrmı u arada butce 400 civarı
OP Taze Üye
17 mesaj
hmm:/pki evdeyken bakar yazarmda bişey daha sorm=) bana iyi bi anakart onerrmsn işlmcim i7 olck insallah ona karsılık güzel bi anakart=) anakart konusnda braz cahilimde=)
Üye
97 mesaj
O bütçeyle Phenom II 955 albilrisiniz.Elinizdeki parçaları satıp kalan paranın üzerine ekleyip ona yakışır bir anakartta alabilirsiniz.Anakar olarak GIGABYTE'ın yeni çıkardığı anakartlardan tavsiye edebilirm.
OP Taze Üye
17 mesaj
Şuanki mevcut işlemciniz AMD bu yüzden AMD uyumlu bir anakart seçmek zorundasınız.sen diyosan iyi bi işlemciye iyi bi anakart lazm ozman intel yapm anakartıda değiştrm bari yardmlarn için tsk ederm;) bu arada anakartım Anakart Çipseti nForce6150SE-430Son Düzenleme: suheyl ~ 15 Mart 2010 21:52