AMD islemcilerle ilgili haber
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.hmm evet ayni haberi pclabsdede vermislerdi, fabrikadan testi gecemeyen islemcileri bir sekilde kacirmislar. ayrica bu islemciler genellikle üst seviye fx seriri gibi işlemciler. o yüzden işlemciyi tanınan bir yerden barkoduna bakarak almak gerekir.
işlemcileri zaten hep box (kutulu) almak lazım...
Tray işlemciden pek hayır gelmez...
Vay be recep bu işe çok sinirlenicek aman duymasın valla fahri amd'ci olma yolunda ilerliyordu bu haber onu biraz frenler galiba neyse alanlara geçmiş olsun bu arada arkadaşlar box alalım iyi hoşta bu adamlar fabrikadan çalabilicek kadar anarşistse valla onlara box yapmaları hiç sorun olmaz hatta öyle güzel yaparlarki orjinal kutudan daha kaliteli olur..Neyse geçmiş olsun...)))
gerçekten kötü bir olay ama şu an işlemci almayacağım için benim için sorun yok ama amd alacak arkadaşların gerçekten dikkat etmesi gerekli
Kane birincisi biz bu forumda argo kullanmıyoruz kullanılırsada uyarıyoruz bana giren çıkanı yok cümlesini düzeltmeni istiyorum...Acilen!!!
OZURDILERIM ARKADASLAR
aslinda onu o manada yazmamistim ama neyse kusura bakmayin birdaha olmaz [V]
Allahtan öyle bir işlemci almadık...Dikkat etmek gerekiyor...
Teşekkürler kane duyarlılığın için...
hmm, bence yazi konusunda eleştiri bölümüydü galiba ben küfür de görmüştüm. sonuna kadar safri hakli
onun dışında şu an alacaklar değilde daha öncede kutusuz amd alanlardada keleklik olabilir, yada yanan sorun veren durup dururken kafayı kırdıran işlemciler bunlardan bir tanesi olabilir. cünkü daha bunlar yeni bulundu. belkide daha önce kaç tanesi kaçırıldı. o yüzden box alınması tavsiye ediliyor.