Ben yeni bilgisayar alıcamda fx 8350 ile i5 3570k arasında kaldım oyun için hangisi daha iyi bi yardım etseniz boş yere sonra kazık yemek istemiyorum iyice araştırayım dedim ?
Şimdiden teşekkürler...
Ben yeni bilgisayar alıcamda fx 8350 ile i5 3570k arasında kaldım oyun için hangisi daha iyi bi yardım etseniz boş yere sonra kazık yemek istemiyorum iyice araştırayım dedim ?
Şimdiden teşekkürler...
Paraya kıyabilecek bir durumun varsa zaten İntel i7 al derim ama bütçem sınırlı diyorsan AMD de intel kadar iyidir sorun olmaz yani.
amd 8 çekirdek ile intel i5 3570k arasında kalmıştım bende.
intel markasına güvenerek almıştım 1 hafta falan oldu.(fanını hiç sevmedim bunun)
mikro fiziksel işlemcide intelden şaşma. Intel i5
oyun ıcınde hersey ıcınde amd en iysi her zaman :)
oyun ıcınde hersey ıcınde amd en iysi her zaman :)Bu cevaba katılmıyorum. AMD kullanıyorum. Çok memnunum ama üst seviye sistemler için (oyun pcleri üst seviye sistem değildir) intel daha iyidir. Ama oyun pclerinde amd kullanmayı tercih ederim. Aynı performans için fazla parayı işlemciye değil ekran kartına yatırmak daha iyi olduğu için.
Şimdi işlemcini almışsın zaten hayırlı olsun güle güle kullan. Ama işlemcinin fanından şikayet etmişsin ki bu çok normal emin ol. Benimde işlemcinin fanı uçak motoru gibi maşallah kafayı şişiriyordu pcyi kapatınca dünya varmış diyordum...
CoolerMaster Hyper 212 Evo aldım. 4.2Ghz de sıfır sesle kullanıyorum. SP2004 işkence programından 4 adet çalıştırdım. 55-60 arasından yukarı çıkmadı.
Ben hep intel işlemcili pc kullandım fakat amd yide içten içe merak ediyorum ileride pc toplarsam duruma göre amd yi tercih edebilirim :D peki benim isteklerim şunlar bana hangi işlemci daha iyi gider ?
Fazla oyun oynamıyorum pc üzerinde yapılan işlemlerde max performans arada bir yeni oyun çıkarsada oyun
Ben hep intel işlemcili pc kullandım fakat amd yide içten içe merak ediyorum ileride pc toplarsam duruma göre amd yi tercih edebilirim :D peki benim isteklerim şunlar bana hangi işlemci daha iyi gider ?Oyun için 4 çekirdeklerden yavaş yavaş uzak durmaya başlayın. FX8350 veya 250 TL fark ile i7 alacaksın ileriye dönük olmasını istersen. Oyunlar 4 çekirdekden fazla kullanmaya başladılar CryEngine kullanan oyunlar. Bu yüzden PS4 AMD 8 çekirdekli işlemcili olacak, yeni XBoX dahil.Fazla oyun oynamıyorum pc üzerinde yapılan işlemlerde max performans arada bir yeni oyun çıkarsada