arkadaşlar yeni bir bilgisayar alacağım ama kafam çok karışık her kafadan bir ses çıkıyor. amd 2800+ mı p4 modellerinden birimi karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim....
amd mi p4 mü!!!!
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.ben de yeni aldım, yaklaşık 1ay oluyo ve p4 2.8 aldım. fiyat-performans olarak bunu ii dediler ve açıkçası bende amd'ya pek sıcak bakamadım...
Tabiki Pentium 4.
Kolay Gelsin...
arkadaşım bende bilgisayarımı yeni aldım P42.8 1MB HT İntel Perl ankart ve süper performansı varsana tafsiye ederim
Evde milyarlık projelere imza atmayacaksan bence AMD al
arkadasım kesinlikle amd al. herşeyiyle 4x4 lük.
biraz ısınma problemi var ama onuda
aopen in kasalarıyla rahatça çözersin bana güven
paran varsa P4 al bide acemi isen ; ama param fazla yok milyarlık projelerlede uğraşmıyacam diyorsan AMD al.Yaşadığın kente göre de kasa
bence p4 çünküherşeyiyle mükemmel o birtaneeşi bezeri yok ... :-}}
Paran varsa Intel al , Aklın varsa AMD al.. çin atasozu
cevap ortada kaldı. daha teknik içerikli bir cevap yok mu?
Ben birkaç firmanın teknik servisi ile görüştüm. Cevaplar genellikle performans ve fiyat olarak amd yönünde oldu. Amd de tek sorun ısınma problemi oda sorun olmaktan çıkmış. Yani soğutucularınızın çalıştığına emin olmalısınız. P4 de ise yanma daha geç oluyormuş. cpu nuzu kaybetmeden önce bilgisayarınız da kitlenme sorunları yaşıyorsunuz.
alıntı:
Gönderen : murtimbcevap ortada kaldı. daha teknik içerikli bir cevap yok mu?
cevap eger sadece kendi actigin konuya bakarsan ortada kalır tabi.. bu forum yeni olmasına ragmen benim hatırladıgım en az 4 tane aynı konu ve yaklasık aynı baslıga sahip konu var. hepsindede 10ar 20ser cevap var. bi zahmet 2. 3. sayfalara bakarsan aradıgın cevapları bulacaksın.
AMD fiyat/performans olarak üstün , p4 ise pahalı ve piyasada amd varken fiyatını haketmeyen bir profil ciziyor.