bendede amd var çift çekirdek suan piyasadaki her oyunu oynaya biliyorum hem ucuz hem performası iyi
amd mi yoksa intelmi almalıyım
- 1
- 2
bilgisayar toplamak istiyorum daha baştan kafam karıştı çift çekirdekli bir işlemci alacam amd ucuz geldi bana ama sorunlu diyolar size göre hangisini nedenleriyle yazarsanızSorunluyu kim diyor anlamıyorum ya ! Artık silin şu kafanızdaki AMD düşmanlığını.* Bu sisteme göre benim tercihim AMD alman. Şimdiden Güle Güle Kullan...
Gayet duygusal bir soru
paran varsa tabiki intel
bir markete gittim ismini vermim çok beğendim sistemi hatırladıklarımı yazim ben
işlemci intel 2quad 9400 2.66gh
ekran kartı nividia geforce snırı 2gb dı
500 gb hdd , 4gb üzeri ram bellek dvd , kasa exper anakartı hatırlamıyorum eğer yanlış hatırlamıyorsam gigabyte tı fiyatı 960 tı 1000 ytl olmadığına eminim sizce nasıl
birde sorum olacak ben bunları kendim toplasam daha ucuz olmazmı mesela kasayı kullanılmış alsam
bir markete gittim ismini vermim çok beğendim sistemi hatırladıklarımı yazim benİşlemcide yazdığınız gibi parçaların model bilgisi lazım. Ama iyi birşey olduğunu sanmıyorum size önerilen bilgisayarın.işlemci intel 2quad 9400 2.66gh
ekran kartı nividia geforce snırı 2gb dı
500 gb hdd , 4gb üzeri ram bellek dvd , kasa exper anakartı hatırlamıyorum eğer yanlış hatırlamıyorsam gigabyte tı fiyatı 960 tı 1000 ytl olmadığına eminim sizce nasıl
birde sorum olacak ben bunları kendim toplasam daha ucuz olmazmı mesela kasayı kullanılmış
arkadaşlar ben yeni bilgisayar topluycamda ben size alıcağım parcaları direk yazsam bana uyup uymadıgını ve parçaların iyi olup olmadığını sölermisiniz?
Asus P5QPL-AM INTEL G41/CH7 FSB 1333MHz DDR2 1066(oc)MHz SOKET 775 ANAKART
ASUS NVIDIA EN 9500 GT/DI/1G 1GB 128 BIT DDR2(DİRECTX 10) PCI-E x16 2.0 HDMI EKRAN KARTI
INTEL CORE 2 DUO E7500 2.93 GHz 3MB CAHCE 1066MHz LGA 775 İŞLEMCİ
KİNGSTON HYPERX 4GB 1066 MHz DDR2 Non-ECC-CL5(5-5-5-15) DIMM KHX8500 DK2/4G RAM
SAMSUNG 320 GB 7200 RPM 16MB CAHCE SATA2 SABİT HARD DİSK yardımcı olursanız sevinirim
- 1
- 2