Amd nin 12.1 sürücüsü (ekran kartı) kesinlikle sorunlu yükledigim andan beri sürekli sorun yaratıyor şimdi de ekran kartı yanıt vermeyi kesti görüntü vermeyi kesti öyle bişeyler dedi 3 kez sonra hemen sildim düzeldi.
Amd nin 12.1 sürücüsü kesinlikle sorunlu.
Valla o sürücüyü kullanıyorum , 1-2 haftadır... İlk çıktığında güncellemiştim ama bu sefer gpu ısınıyordu... Sorunlu bu sürücü dedim , kaldırdım...
Ama biraz araştırınca neden ısındığını anladım :)
Amd 12.1 sürücüsünde , cpu'nun yaptığı bazı görüntü kalitesini iyileştirici öğeleri , gpu'ya yüklemiş... Bu nedenle gpunun gücü daha etkin kullanılıyor... Doğal olarakta gpu'ya bir yük binmesi sözkonusu... Buda biraz ısıya sebep oluyor...
Şimdilik sıkıntım yok... 12.1 ile devam...
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
729 mesaj
Amd nin 12.1 sürücüsü (ekran kartı) kesinlikle sorunlu yükledigim andan beri sürekli sorun yaratıyor şimdi de ekran kartı yanıt vermeyi kesti görüntü vermeyi kesti öyle bişeyler dedi 3 kez sonra hemen sildim düzeldi.Evde iki tane bilgisayar var birinde ATİ HD4850 diğerinde ATİ HD6850 var iki bilgisayardada ATİ 12.1 ekran kartı sürücüsü yüklü hiç sorun çıkmadı kaç haftadır. kaç çeşit oyun oynadım en son çıkan oyunlarda dahil bu sürücüyle kullanıyorum gayet iyi, sorunsuz çalışyor.Son Düzenleme: Kapalı Hesap (153334) ~ 27 Şubat 2012 19:01