Arkadaşlar chip dergisindeki amdnin çarpan değerini okudum birkaç yeri anlamadım birincisi şu birleştirme olayı yapan biri varsa resmini bana göndere bilir mi e-mail adresimi ozaman yazarım ikincisi L1 oluşturan dört köprü nerde birde Tbred veya Barton çekirdekli olup olmadığını nerden anlıyacağım yazılarınızı dört gözle bekliyorum kolay gelsin...
Amd overclock
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Şu koskkoca ortamda kimse birşey bilmiyormu en azından oyazıyı yazan şahsiyet birşeyler yassın fotografda istemyorum yeter ki biraz daha basit anlatın...
Arkadaşım bence ovarlocu tam bilmeden sakın deneme yoksa işlemcini öldürüsün benim arkadaşım p4 2,0 yakmıştı sonra yenisini aldı ben sana deneme derim ama yinede sen bilirsin
chip_recep bana anlat lütfen bunu yapmayı çok istiyorum bide ana kartım MSI fsb izin veriyormu.
amd overclock içib asusu a7n8x deluxe anakart nasıl?
asus acayip voltaj degerlerini athlon islemcilerine uygun gördügü icin iyi degil. abit bu konuda daha iyi.
Eger yeterli bilginiz yoksa , yanınızda yakınınızda bu iste tecrübeli biride yoksa overclock COK BÜYÜK RISKTIR VE TAMAMEN GEREKSIZDIR.
barton 2500+abit7nf-s,400w codegen4 fanlı kasa,cpu fanı orjinal(kutudan),sparkle geforce 5200.barton kodu 0409.cpu sıcaklığı 40c ile 50 c arasında.işlemci sıcaklığı normalmi?
ben de sana deneme derim msi board fsb hızının artırımını destekler
ama ramlerinin 400 mhz olması lazım cpu ile fan arasına termal gres sür yoksa çok ısınır
40-50 derece bence normal bendede 2500 var çok oyun oynarsan 57 dereceye falan çıkıyo ama çok zararlı değil sanırım