gecenlerde hız tutkunu musterının bırıne oc yaptım ıslemcısı athlon 3000+ am2 zalmanın fanıyla 1.8 olan ıslemcı hızını 2.6 yaptımm bıraz zorlandı ama yedı 1 saat kadarda oyun oynayıp ve program kullanarak sıstem kararlılıgını elde ettım hata rapru wermıoydu buyuk sans ama adama pahalıya patladı adam dıyom gıt 6000+ al ne yapcam ben bunu kullancam dıyor sızce oc nasıl
amd overclock
yannıs yok ama bı kac hafta sonra o ıslemcı gıder onu zalmnın fanı degıl buzdolabı bıle kurtaramaz
bu arada cpu sıcaklığı kaç derece?öncesi ve sonrası olarak yazarsan iyi olur.
walla bılmıom kardes ısım yogundu hıc bakmadım ama oyun acınca kasa ısınıodu everestın kasaı war havalandırması ıyı guc kaynagı fps 460 watt
bende kı amd venice 3000 nı gerçek calısma hızı 1.8 den 2.7 ye cekıp calıstıranlar war ben 2550 de bıraktım fazla denemedım ama yukte bıle 35 lerde ıdı ama tabıkı stok fanı ile degıl ac 64 pro silencer altı alımınyum fanla yaptım dual kıt ramım olmadıgı ıcın fazla zorlamaya gerek duymadım ama performasn artısı güzeldı gerçekten eskı yen bır işlem cıde olsa bu arada 939 pin işlemcım
Yazık o adama.Durup dururken OC meraklılığı nedeniyle yeni işlemci alacak
kendi istedi bende yaptım müşteri dayima haklıdır adama dedım 6000+ al bu yeter ben bunu kullancam dedı bende oc yaptım o ıslemcıyı zalmanın fanı degıl derindondurucuya koysan yıne sogumaz gıder yakında işlemci
Olsun fazla pahalı bir işlemci değil.6000+ alırsa ona da o.c ister.Malum insanoglu doyumsuz.
Bir dahaki gelişinde LN2 takviyesi öner baksana adam meragında biir adım önüne geçmiş