AMD overclolck için ANAKART

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
GburakS
07-06-2004, 21:45   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
145 mesaj

Ben Amd 2500 almayı düşünüyorum ama bu işlemciyi aldıktan sonra da oc yapmak istiyorum.Overclock a en yatkın ve işlemcinin güvende olmasını sağlayacak anakart önerilerinizi bekliyorum (Fiyat 130$ a kadar çıkabilir.)Şimdiden teşekkürler Beyler

Intruder
08-06-2004, 03:34   |  #2  
Yıllanmış Üye
184 mesaj

Abit an7-s .baska secenegin yok , olmamalı.msi ve epox da alternatifler arasında aslında fakat abit hepsinden daha iyi bir anakart üretmis durumda.

GburakS
08-06-2004, 18:25   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
145 mesaj

Asus A7n8x deluxe nasıl Açıkçası ben onu düşünüyordum ayrıca Epox bios ayarlarında problem olduğunu duydum.

hacker_23
11-06-2004, 18:59   |  #4  
Yıllanmış Üye
744 mesaj

forumun duzenini bozmasan diyorum oncelikle ama madem bozmususn soluum abit oc için ıı bı anakart ama hıçbi garantin yok onu solıım oncelikle oc yaptıktan sonra ii bir sogutmayada ıhtıyacın var kasa psu su ıı olmalı kı onceki konularda ati alcam fln diyodun oc yapcam dıyosun(fanlara dıkkat yaz gelıyo yoksa bilgisayarın arkasından cpu yu yellemeye baslarsın) oyuzden fanlara ve psu ya dikkat derim asus ta olbilir dlx cpu cok ısınınca kendikendine pc yı kapatıyo cpu ve anakartı yakmazsın secim sana baglı Göz kırpma

Son Düzenleme: hacker_23 ~ 11 Haziran 2004 19:01
Andry KrayceK
13-06-2004, 11:53   |  #5  
Yıllanmış Üye
159 mesaj

Sana tavsiyem kesinlikle Over Clock yapma hele ki yeni aldığın bir CPU over clock ile garanti kapsamı dışında kalır.yapacağın hatanın bedelini çok ağır ödersin yani.elinde yanık bir CPU oturup kendine nerede yanlış yaptığını sorarsın.en azından garantisinin birmesini bekle çünkü kötü bir riske giriyorsun.zaten soğuma problemi olan AMD bir işlemcini çarpanını değiştirmek gerilimi arttırmak daha fazla ısı anlamına geliyor ki oc göze aldıysan bilmen gerekiyor.bence deneme bile boşver.

GburakS
19-06-2004, 22:14   |  #6  
OP Yıllanmış Üye
145 mesaj

kimisi bana bu işin fazla riskili olmadığını söylüyor siz neden amd ye bu kadar riskli gözüyle bakıyorsunuz yani onlar bana bu işin abartıldığı kadar zor birşey olmadığını söylediler