Arkadaşlar AMD FX 6100 3.3 Kullanıcısıyım , forumdada sıkıntılarımı dile getirmiştim sistemim çok yavaş yeni almama rağmen filan diye . AMD OverDrive ile Stabilite Test yaptığım zaman kaç dakika saat yapsada Bütün CPU ları herşeyi ACTIVE olarak göstermesi gerekirken INACTIVE ( yani tembel , pasif ) gösteriyo işlemcimde mi bi sıkıntı var acaba yardımcı olursanız sevinirim .
Amd Overdrive Cpu Çekirdeklerini Pasif Görüyor ?
en basit deneme yolu işlemci çekirdeklerini tamamen kapatıp tek tek denemek. örneğin 6 çekirdein 5 tanesini kapatıp sadece ilk çekirdeği dene sağlamsa 2. çekirdeği aç sonra 3 şeklinde bu deneme esnasında atıyorum ilk 3 çalıştı 4,5 açılmadı açılmayanları kapatıp direk 1,2,3,6 şeklinde çalıştır eğer yine açılmıyorsa koyuncu elektronik ile görüşüp durumu bildir. ilginç bir durum ama sanırım modüller fabrika çıkışı patlak doğmuş.
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
10 mesaj
Yorumunuz için teşekkürler . Fakat OverDrive da 6 Çekirdeğinde durumunu gösteriyo fakat bir iki tanesi değil hepsi INACTIVE . Prime95 testinde 10 saatlik zorluğa dayanmasına dayanıyo anlamıyorum Hoş Geldiniz ekranında 2 dakka beklliyo böyle bir yavaşlık insan hissediyo yani darboğazlığı