Arkadaşlar bir yerde okumuşrum benim işelmci AMD phenom II 550 işlemci var bunu nasıl 4 çekirdekli yaparım
şimdiden teşekkürler
********CHIP ONLİNE**********
Arkadaşlar bir yerde okumuşrum benim işelmci AMD phenom II 550 işlemci var bunu nasıl 4 çekirdekli yaparım
şimdiden teşekkürler
********CHIP ONLİNE**********
Overclock olarak 3,1 GHz olan saat hızını standart soğutmayla sorun yaşamadan 3,8 GHz seviyelerine çıkarabileceğin AMD Phenom II X2 550 BE, Windows üzerinden overclock yapmanıza izin veren OverDrive yazılımı, SB750 güney köprüsüne sahip bir anakart ve ACC (Advanced Clock Calibration) desteğiyle 4 çekirdekli hale getirilebiliyor. Daha doğrusu işlemci içinde devre dışı bırakılmış iki çekirdek aktifleştirilebiliyor.
Bu bir yana yapılan testlerde boşta 30 dereceyi aşmayan işlemci sıcaklığı, yük altındaysa 40 derecenin altında kalmayı başardı ki bu değerler kesinlikle takdire şayan.
NOT: Bu işlemcinin %100 4 çekirdek olacağı anlamına gelmiyor.Yani olabir de olmaya bilirde.Şansına kalmış.Ama şöyle bir gerçek var.Bu fiyata o performansı ve o şansı verebilecek işlemci yok.Yani denemeye değer.
zaten işlemcim şu anda AMD Phenom II X2 550 BE
teşekküreler
ANAKARTIM zaten GIGABYTE [url=]http://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-ga-ma785gt-ud3h-ma785gt-ud3h-amd-785g-+-sb710-ddr3-1666mhz-hdmivga-anakart/productdetails.aspx?I_ID=39620[/url]
bununla oluyor herhalde ufuk verdiğin linki inceleyeceğim olursa zaten buraya foto kayarım yine teşekkürler