amd phenom 9600 islemcime bir fan almak istiyorumda.
Bir sitede Arctic Cooling Freezer 64 Pro PWM AMD K8 Cooler urununı gordum fiyati 57 ytl :) performansi olarak bilgisi varsa soylerse sevinirim. veya bu fiyatlara yakın baska urun tavsiyeleride olursa sevinirim :)
AMD phenom icin sogutucu tavsiyesi
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
25 mesaj
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,334 mesaj
onu bana egemen abi önermişti belkide o değil bilmiyorum ama gerçekten çok sessiz ve iyi soğutan bi ürün
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj
http://www.hardwarena.com/incele ... masi.html?Itemid=72 burayı bir oku istersen. Sana önerim anakartını sökmeden bağlayabılecegın bır sogutucu bakman. Bende TT big Typhoon var bağlamak ıcın anakartı sokmek gerekiyor.Ama performansı süper
Son Düzenleme: Borga-x ~ 30 Ocak 2008 10:52
Taze Üye
3 mesaj
ya bendede phenom 9500 var.bi sorun yaşadığımdan değilde kıllandığımdan (gelen stok fan bana çok ufak göründü :D)bende bi işlemci fanı alacam.bi tavsiye beyler :D:D:D
coolermaster ammo 533 kasa
MSI K9A2 CF-F AMD790X/DDR2 anakart
Dip not:su soğutma veya benzeri şeyler düşünmüyorum :D
Yıllanmış Üye
1,714 mesaj
cemil.ozbayamd phenom 9600 islemcime bir fan almak istiyorumda.senin bahsettiğin soğutucu phenom'da pek etkili olmaz yalnız. AMD K8 dio..
Bir sitede Arctic Cooling Freezer 64 Pro PWM AMD K8 Cooler urununı gordum fiyati 57 ytl :) performansi olarak bilgisi varsa soylerse sevinirim. veya bu fiyatlara yakın baska urun tavsiyeleride olursa sevinirim :)