AMD Phenom II X6 1055T İnceleme (Detay-Test)

DiamondMines
19-02-2013, 12:29   |  #51  
DiamondMines avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 988
10,394 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2012
Alıntı: olumculnuke  
Yorumları alalım bakan eli boş gitmesin =)
 

Eline sağlık kardeşim, bu kadar emek verip bu testleri yapmak kolay değil. Bundan sonra bilgisayar alacak olan arkadaşlar için Phenom X6 işlemcilerin gücünü ve puanını performans açısından analiz etmişsin ve belkide bu testler FX 8 işlemcileri içinde geçerli olabilir, ki onlarda daha iyi performans vermesi lazım.

Phenom X6 1045T vs. i7-3770K arasında Sony Vegas render karşılaştırma işlemi yapılmış ve bu 2 işlemci arasında 1 dakika 24 saniye farklılık var. Cinebenç yazılımının Intel işlemcilerini her zaman üstün çıkarması, tüketicileri yanlış yönlendirmiştir ve dolayısıyla AMD işlemcilerine her zaman balta vurulmuştur. Aşağıdaki video bunun hakkında:

()" data-provider="youtube" data-videoid="iCrOAng0kdQ" onclick="externalVideo(this)">The REALEST AMD Vs. Intel Comparison Video Ever Made!The REALEST AMD Vs. Intel Comparison Video Ever Made!
So in this video I am comparing an Intel Core i7 to an AMD Phenom II X6 1045T by rendering the same exact video in the same exact software using the same exact settings. Does the Intel CPU destroy the somewhat dated AMD Phenom II X6 chip? Watch the full video to find out!

Check out my new partner The Gaming Enthusiast:


Check out stone age gamer for great retro gaming deals:


Follow me on twitter:


Become a fan on Facebook:


Check out LUGOEntertainment's YouTube channel:


Check out G2PO for more awesome content: