Merhaba arkadaşlar.Ben bu iki işlemci arasında kaldım(amd phenom x4 2mb-amd phenom x2 7mb) sizce hangisi benim oyun pc'm için en uygun ?
amd phenom x4 2mb mi amd phenom x2 7mb mi
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,344 mesaj
AMD PhenomII X4 840 3.2ghz, az once oyundan ciktim muthis !!
PhenomII X2 alirsaniz cekirdek acabileceginizin garantisi yok 2 yada 3 cekirdekte de kalabilirsiniz.
Yeni Üye
23 mesaj
Kesinlikle x4 almalısın 7mb veya 2mb olduğuna bakma şöyle düşün : Biri 4 çekirdek biri 2 çekirdek
AMD PhenomII X4 840 3.2ghz, az once oyundan ciktim muthis !!arkadaşa birazda işlemcinin ısısndan ve fan sesi varmı yokmu diye bahsetsen daha güzel olacak sendeki işlemcinin fiyatıda çok makul değerlerde.
PhenomII X2 alirsaniz cekirdek acabileceginizin garantisi yok 2 yada 3 cekirdekte de kalabilirsiniz.
Yıllanmış Üye
2,344 mesaj
arkadaşa birazda işlemcinin ısısndan ve fan sesi varmı yokmu diye bahsetsen daha güzel olacak sendeki işlemcinin fiyatıda çok makul değerlerde.isi borulu buyuk radyatorlu bi fan almadikca stok fan ile pek sessizlik mumkun degil dogrusu, ama fiyatina gore mukemmel. Athlon 64 X2 5600+ den cok cok daha soguk calisan bir islemci, tabi yeni aldigim kasa biraz daha kaliteli coolermaster rc-430. Derece olarak sicaklik soyleyemiyorum ama 4 cekirdege birden yuklenen oyunlar kasa ici havalandirmasini iyice ayarladiktan sonra yuksuz hale(biosta 38C) gore artik cok az bir ses artisina neden oluyor. ilk aldigimda egzoz fan yoktu deli gibi bagiriyordu.Son Düzenleme: panda34 ~ 15 Mayıs 2011 15:53