Daha ne önerisi?
AMD Sistem Toplama [Kısaltıldı]
- 1
- 2
bu bilgisayar ne amaçlı kullanılacak film stüdyosu içinmi
bnm dediğim sistemde bi psu eksikmiş çok özür diliyorum...
http://www.vatanbilgisayar.com/t ... ils.aspx?I_ID=24212 spr bi psu we kulağını dayamadığın sürece sesini duyman imkansız sayılır 247TL ( bütçeyi 300TL kadar geçtim snırım ama wereceğin paraya değer bnce)
+ fermi DirectX 10.1 destekli daha nvidia DirectX 11 destekli kartı yok !!! chip haberlerinde ararsanız war haberi !! fiyat olarak aynı ama performansta 5970 in üstüne HİÇ BİR EKRAN KARTI YOKK !!
dediğim sistem we yukardaki psu yu alırsan 3-4yıl ( hatta daha da fazla ) gider we 5970 te çift gpu war hatırlatırım :D
Sistem boşta ve yükte 5-10 derece fark eder,kasa büyük ve fanlar gayet hoş.
İster Adana istersen Urfa,Maraş hiç fark etmez.İşlemci soğutucu da yazdım.2GB ram alırsın,orası sana kalmış.
6 GB ram ile oyun oynamaya çalışcağına 4 GB ram al ekran kartına yüklen 6 GB de çalışlan ram 4 GBde de çalışır.
6 gb ram fazla 4gb ideal HD5970 kart çok fazla HD5850 ideal ama akşamları para basıyorum diyorsan bilmem. bide oyunları 22 lik bir monitörde oynuyacakmışsın HD5770 bile full ayarlarda bütün oyunları açıyor. onun için HD5850 ideal en azından HD5870 al.
Ekonomik kriz olduğu için teklonoji durdu.Bir anda bir çıkacak herşey 3 boyutlu olacak.Hatta 3D destekleyen anakartlar,ekran kartları bile.Şimdiden idare etmeni şiddetle öneriyorum.Sonra 1 Sene sonra yok Crysis 3D destekliyor,yok Assasin Creed 3D destekliyor diye pişman olma.
sabır sabır nereye kadar? illa yenisi çıkacak die pc almayalım mı? o zmn intel amd ati nvidia şirketleri kapatsın buraya kadar mı desinler?
HD 5970 gerçekten çok çok çok çok güçlü bir kart ama word, firefox, ie, HD video için aşırı güçlü... günlük işerin we güncel oyunlar için ( cyrsis2, farcry2, assain's creed2, dirt 2, vb... ( hepside 2 ne nimetse xD )) HD 5870 yeter de artar :D hem HD 5970 in yarı fiyatına ama dediğim gibi çok güçlü :D
Not: ati ekran kartları ztn 3D görüntü destekliyor sdece güncelleme+3D ekran+3D görüntüye sahip oyun ws. lazım. ...
- 1
- 2