AMD nin aa performansı nvidia da yok physx boş iş.Xbox 360 ta Ati ekran kartı PS3 te ise nivida ekran kartları kullanıyor masaüstündede farklı bir şey yok çözünürlük arttıkça nvidia kartlardaki kristal netliğindeki görüntü bozulup fps düştükçe Ati kartlarda sadece fps düşüyor görüntü netliğinde bozulma olmuyor AMD nin oyun desteği olsa neler yapcakta....
AMD vs. Nvidia farkı
ben de her zaman icin ati taraftarırıyım ama pc yi alırken acemiydik nvidia gt 9400 aldık beş kuruş etmez aynı paraya ati kart alsaydım cok daha iyi olurdu
keşkelerin faydası olmaz yinede söyleyim "keşke ati alsaydım" : )))
o zaman neden GTA 4 de xbox 360 PS3 den daha kötü görüntü kalitesi veriyor. Beni ateşlemeyin forumda yazacak yer kalmaz :) bu görüntü kalitesi olayı boş işler Ati ciler bakıyor performansda yeniliyor yok pixeller daha canlı yokşu yokbu hadi leyn ben bundan önceki konularda defalarca resimler koydum hiç bir daha mesaj gelmedi. Bırakın bu işleri aynı görüntü kalitesi ancak nvidia ambient occlusionu açınca nvidia fark atıyor orası ayrı :)
o zaman neden GTA 4 de xbox 360 PS3 den daha kötü görüntü kalitesi veriyor. Beni ateşlemeyin forumda yazacak yer kalmaz :) bu görüntü kalitesi olayı boş işler Ati ciler bakıyor performansda yeniliyor yok pixeller daha canlı yokşu yokbu hadi leyn ben bundan önceki konularda defalarca resimler koydum hiç bir daha mesaj gelmedi. Bırakın bu işleri aynı görüntü kalitesi ancak nvidia ambient occlusionu açınca nvidia fark atıyor orası ayrı :)Xbox 360 dünyaca kabul edilen en iyi oyun konsolu PS3 hikaye Ati kartların aa performansı daha iyidir bunu sadece ben söylemiyorum kullanan test eden kişilerde söylüyor.Nvidia GT300 leri yapmayı öğrensin ilk önce ondan sonra konuşursun.
Xbox 360 dünyaca kabul edilen en iyi oyun konsolu PS3 hikaye Ati kartların aa performansı daha iyidir bunu sadece ben söylemiyorum kullanan test eden kişilerde söylüyor.Nvidia GT300 leri yapmayı öğrensin ilk önce ondan sonra konuşursun.Dünyanın en iyi konsolu hmm vay be neymiş sen bu konsolda sırf Ati ekran kartı kullanıldığı için en iyisi diyorsun değilmi Nvidia zaten GT300 leri bitirdi hiç bir şeyi bilmiyorsanız girin Nvidia nın sitesinde orda tanıtım videosu var gerçi oyun gibi videolar felan göstermiyorlar CPU dan yükleri alıp GPU ya yüklüyorlar. Nvidia Atiyi rakip olarak bile görmüyor sen burda yok nvidia böyle yok şöyle ...
Dünyanın önde gelen oyun üreticilerinden Valve, PC ve X360'ın önemini vurgulayarak, Sony'nin yeni nesil konsolunun çok karışık olduğunu söyledi.Half-Life ve Left 4 Dead gibi oyunlarıyla tanınan Valve'nin yetkilileri, oyun dünyasını karıştıracak bir açıklama yaptı. Loot-Ninja sitesine röportaj veren Valve'dan Tom Leonard, "Neden PlayStation 3'e oyun yapmıyorsunuz?" şeklinde gelen bir soruyu, Sony'nin yeni nesil konsoluna oyun yapmanın çok karmaşık olduğunu söyleyerek yanıtladı.
PC ve X360'ın önemini vurgulayan Leonard, şu an bu iki konsola oyun yapmanın daha doğru olduğunu sözlerine ekledi. PS3'e oyun kodlamanın asla kolay olmadığını dile getiren yapımcılar, buna karşın X360'ın teknik kapasitesinin sonlarına geldiğini, ancak PS3'ün daha yol alabileceğini de belirtiyor."
Xbox 360 en iyi oyun konsolu olarak tercih ediliyor kullanıcılar tarafından grafik performansı PS3 ten çok çok iyi korsan cd leri çalıştırmasıda bir diğer avantajı fiyatıda PS3 kadar yüksek değil Xbox 360 teknik kapasitesinin sona geldiği falan yok 3.nesil xbox larda atinin yeni gpu ları ve IBM in 4 çekirdekli yeni işlemcisi kullanılacak.Microsoft un atiyi tekrar seçmesi yüksek performansına bağlanıyor.Gelelim GT300 lere onun için maket kartları millete gösteriyorlar değilmi kart yarıdan kesilmiş oyuncaktan başka bir şey değil.Nvidia AMD yi rakip olarak görmüyor çünkü AMD ye yetişemiyor olmalıki böyle konuşuyorsun.
Xbox 360 en iyi oyun konsolu olarak tercih ediliyor kullanıcılar tarafından grafik performansı PS3 ten çok çok iyi korsan cd leri çalıştırmasıda bir diğer avantajı fiyatıda PS3 kadar yüksek değil Xbox 360 teknik kapasitesinin sona geldiği falan yok 3.nesil xbox larda atinin yeni gpu ları ve IBM in 4 çekirdekli yeni işlemcisi kullanılacak.Microsoft un atiyi tekrar seçmesi yüksek performansına bağlanıyor.Gelelim GT300 lere onun için maket kartları millete gösteriyorlar değilmi kart yarıdan kesilmiş oyuncaktan başka bir şey değil.Nvidia AMD yi rakip olarak görmüyor çünkü AMD ye yetişemiyor olmalıki böyle konuşuyorsun.kart çıkınca görecem seni :) ondan sonra bu yazıları sen tersten okursun o yazıyıda ben yazmadım yani benim düşüncem değil :DSon Düzenleme: YasinC ~ 24 Ekim 2009 20:34
o zaman neden GTA 4 de xbox 360 PS3 den daha kötü görüntü kalitesi veriyor. Beni ateşlemeyin forumda yazacak yer kalmaz :) bu görüntü kalitesi olayı boş işler Ati ciler bakıyor performansda yeniliyor yok pixeller daha canlı yokşu yokbu hadi leyn ben bundan önceki konularda defalarca resimler koydum hiç bir daha mesaj gelmedi. Bırakın bu işleri aynı görüntü kalitesi ancak nvidia ambient occlusionu açınca nvidia fark atıyor orası ayrı :)O güzel ağzın bal yesin kardeşim. Bu gün War front turnin point, Turning point, (Özellikle) Metro 2033, Shogun 2, Napoleon totalwar, Sims-1-2-3-Medivel, Lord of the rings-1-2, Crysis, Crysis Warhead, Crysis 2,... gibi bütün oyunlar cuda ve physx desteğine önem veriyor. Bu iki özellik yoksa oyundan atıyor habire. HD 5800 kullanıyodum ve ağız tadıyla crysis online oynatmadı bana. Sordum soruşturdum Physx destekli ekrankartı al dediler. Nvidia gtx 560 2 gb aldım ve 2 aydır kullanıyorum. Bir kere bile oyundan atmadı. Siz daha neyin ati sini savunuyorsunuz anlamadım?
(SAYGILAR...)