Merhaba
İlk olarak sistemin hayırlı olsun.
Sistemin genel olarak güzel. Kullanacağın duruma göre bilgisayarını ne kadar daha kullanacağın değiştir. Eğer cidden aşırı performans istemeyen, fazla oyun oynmayan biri isen, seni en az 3-4 sene idare eder diye düşünüyorum.
Ancak cidden FPS denilen ve yüksek çözünürlüklerde oyun oynacaksan o ekran kartı seni uzun vadede tatmin etmeyecektir. Ancak benim için ayarlar düşük olsa dahi yeterli diyorsan, bir sorun yok.
Ama ekran kartınıda update etme şansın her zaman olacaktır, sonuçta artık Pcie artık yaygınlaştı ve bir çok seçeneğimiz var artık. Yeni sürümler çıktıkçada, eskiler ( aslında eski olmayanlar) ucuzlayacaktır.
Belki daha sonra bir tane daha 512mb lık ram alarak sistem performansını arttırabilirsin. Çünkü Windows Vista orjinal sürüm çıktığında büyük ihtimalle o ram yetmeyecektir.
Bu arada 64 bitlik güncelleme neden arıyorsun ki? Eğer Beta sürümü kullanıyorsan pek tavsiye etmem. Çünkü hayla hem ekran kartları, ses kartları, ve bir çok programın 64 bitlik sürümleri tam olarak hazır değil. Bunu tomshardwarede test etmişlerdi ve bir çok sorunla karşılaşmışlardı.
Bence sistemindeki en büyük sorun Power Supplyin. Çok da kaliteli bir marka oldugunu sanmıyorum. Şimdilik bir sorun olacağını sanmasamda, Sli, ya da overclock türü şeyler yaparsan, yeterli gelmeyebilir.