Amerikadangonder.com

pinkdream
11-10-2010, 22:07   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
8 mesaj

Son 2 aydır kullanmaya başladığım bir site.

Amerika'dan amazon, ebay gibi sitelerden yaptığınız alışverişlere aracı olarak aldığınız ürünün evinize kadar gelmenize aracı oluyor.

Size bir Amerika adresi vererek ürününüz önce o adrese ve daha sonra kendi adresinize ulaşmanızı sağlıyor.

Gelelim avantajlarına: Türkiye'deki fiyatların yarı yarıya daha ucuza ürün sahibi oluyorsunuz.

Normalde ödemeniz gereken kargo ücretinin 1/3'u kadar fiyat ödüyorsunuz. Yaptığım araştırmalar sonucunda bu tarz sitelerden en avantajlısı ve güveniliri diye düşünüyorum.Diğer siteler üyelik parası alıyorlar. Bu sitede üye olmak ücretsiz.

Ayrıca sabit ücret alan sitelerde var.

Canlı destek olması büyük avantaj.

Şimdilik memnunum, umarım böyle devam eder.

Canlı destek olması büyük avantaj.

Son Düzenleme: pinkdream ~ 11 Ekim 2010 22:10
ElEaNoR
11-10-2010, 22:24   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
514 mesaj

Hiç alışveriş yaptınmı o siteden ?

Jubei76
11-10-2010, 22:38   |  #3  
Jubei76 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
3,579 mesaj

Reklam kokusu alıyorum sanki ?

infoman
11-10-2010, 22:45   |  #4  
infoman avatarı
Yıllanmış Üye
2,884 mesaj

Böyle siteler ilk başta hep mükemmeldir, kullanım oranları arttıkça sakatlaşmaya başlar. Ben şahsen güvenmiyorum.

uGuR.uK
12-10-2010, 19:57   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj

aşırı belli reklam kokusu olduğu :)
bu tarz amerikadan dünyaya gönderimde en uygunu ViaAdress'tir, bununda üyeligi ücretsiz ve ekstra ücreti vs.si yok. ama yok yarı fiyatına alıyorsunuz yok böyle yok şöyle astarı yüzünden pahalı bu işlerin. belli bir miktar üstündeki tüm alışverişlerde(ki bu rakam 100 veya 150 idi yanlış hatırlamıyorsam), istediğiniz kargo firması ve aracı siteyle getirtirseniz getirtin o eşya gümrüğe takılıcaktır. hal böyle olunca ürüne verilen paranın kat kat fazlası sonra vergi, evrak vs. işlere harcancak. bu tarz şeyleri kullanmadan önce iyi bir araştırma yapın her zaman için...

pinkdream
03-11-2010, 10:45   |  #6  
OP Taze Üye
8 mesaj

alışveriş yapmaya son 2 ayda başladım. Ben de birçok araştırma yaparak bu tarz birşeye yöneldim. Normalde limango, markafoni tarzı siteleri kovalıyordum veya outletim. Ancak bu tarz sitelerin birçoğunda üyelik ücretli ve gümrükte sorun çıkması muhtemel.

O yüzden seçeceğiniz ürünü iyice araştırmalısınız. Örneğin ben tutup bir ipad getirtmeye kalkmadım. Ben her alışverişimi gerek çevreme gerekse canlı destek hattından gerekli bilgileri edinip o şekilde gerçekleştiriyorum.