arkadaşlar geçenlerde oyun oynarken ekranım renkli çizgilere büründü ve birkaç saniye sonra tamamen ekran doldu bilgisayarı kapatıp açtıgımdada aynı şekilde bu çizgili erkranla karşılaştım tamire götürdüğümde chip yanmış dediler ve 200 tl ye patlar dediler bu konuda bi bilginiz varmı bana tuzlu geldi açıkcası :D :D
Anakart chipset yanığı :D
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj
Son Düzenleme: Andaç Işık ~ 25 Ağustos 2011 18:55
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
556 mesaj
onun yerine yeni bir anakart al 150-200 tl ye daha iyi olur
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 62
2,471 mesaj
Abi nasıl yaktın ya..Yoksa sisteminin yetmediği bir oyunu mu çalıştırdın ? Birde sistem bilgilerini söyler misin ?
Kapalı Hesap
729 mesaj
arkadaşlar geçenlerde oyun oynarken ekranım renkli çizgilere büründü ve birkaç saniye sonra tamamen ekran doldu bilgisayarı kapatıp açtıgımdada aynı şekilde bu çizgili erkranla karşılaştım tamire götürdüğümde chip yanmış dediler ve 200 tl ye patlar dediler bu konuda bi bilginiz varmı bana tuzlu geldi açıkcası :D :Şimdi bu chip neyin chip' i ve bilgisayarının özellikleri ne anakart markasıda dahil nedir?
OP Taze Üye
5 mesaj
@asdwer ewet notebook anakartı değişmiyor...
OP Taze Üye
5 mesaj
Abi nasıl yaktın ya..Yoksa sisteminin yetmediği bir oyunu mu çalıştırdın ? Birde sistem bilgilerini söyler misin ?
sistem özelliklerim ; NVIDIA GeForce 8600M GT 256 mb intel core duo 1.66...2gb ram...ewet bu sistemde ekran kartıma güvvenerek nba 2k11 i normal kalite ayarında oynarken yandı ısındı ve küt gitti..