Meraba bir konuda bilginizi almak için yazıyorum.
Birsüredir athlon64 tabanlı bir sistem toplamayı düşünüyordum da arkadaşımın da kuulanıp memnun olduğu
ASUS A8N-SLI Deluxe (NVIDIA nForce4 SLI, GLAN, SATA, RAID,S939) Anakartı almayı düşünüyordum ama geçenlerde asus un yeni bir kart çıkardığını gördüm ASUS A8N-SLI Premium (NF4,GLAN,SATA,RAID,S939) Anakart bu ayki chip te de birşey yazmıyordu bu kartın özelliklerini merak ediyorum doğrusu bir fikri olan varsa bana arada ne gibi farklar olduğunu cevaplayan olursa teşekkür ederim
Anakart Danışma
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.http://www.asus.de/products/mb/socket939/a8nsli-p/overview.htm#
premimum bu yukardaki
Anladıgım ve tahmin ettiğim kadarı ile bu Revizyon olmus bir model.
Kuzey ve Güney köprü soğtuma sistemi değişmiş, ve Nforce 4 ün daha "oturmus" hali.
Bios son versiyon ve çift çekirdek amd lere tamamen destekli hazır geliyor.
Ayrıca bazı ek özellikler gelmis.
Genel olarak bir fark yok, ancak tabii ki premium alabilirsen daha iyi.
en son hangisi çıktıysa onu al derim ben... eğer özellikler aynıysa...
teşekkür ederim sanırım premium'u alacağım arada fiyat olarak 3 dolarlık bir fark görünüyor zaten
Kesinlikle
Bu asusda herzmaan oluyor, bence pazar politikası
İlk önce mesela aynısı
P4p800 modelinde oldu. Önce p4p800 çıktı sonra P4p800se çıktı.
Buradaki Se = Second Revision, yani herşeyin biraz daha "oturmuş" hali ama genelde köklü bir değişiklik yok.
ayrıyeten chip dergisinin adı ASUS A8N-SLI Premium anakartı göstermiyor diyo geçti.
unutmayın ki distribütör firmalar belli ürünleri chip merkezine yolluyorlar.
bu ürünün özellikleri içinse daha henüz çok erken.
ama tabi ki de bu kart sli deluxe'e göre oyunlarda tahmini birkaç pixel daha iyi olacaktır.