fx 60 s939 dı. fx 62 de öle sanıyordum... tatil yolu gözüktü
ANAKART+ EKRAN KARTI PERFORMANS
- 1
- 2
bjk_semihfx 60 s939 dı. fx 62 de öle sanıyordum... tatil yolu gözüktüBorga'yı da yanımıza alıp gidelim.Ne dersin?
kamikazebjk_semihfx 60 s939 dı. fx 62 de öle sanıyordum... tatil yolu gözüktüBorga'yı da yanımıza alıp gidelim.Ne dersin?
gideriz.. asıl siz beni Oruç ttutarken görün, zaten havalar sıcak bide oruçlu olunca -->
Nereye gidyoruz... Bu arada kamikaze oruc tutarsa forumda artık iyice film kopar gibi geliyor bana...
Borga-xNereye gidyoruz... Bu arada kamikaze oruc tutarsa forumda artık iyice film kopar gibi geliyor bana...Senin kopmayacağın ne malum?
Görürüz.. O zaman sen beni tatile yollarsın OK?
Borga-xGörürüz.. O zaman sen beni tatile yollarsın OK?Tamam.Senle beraber Hacca gideriz.Semih'i de alırız yanımıza.Hem tatil hem dini vazife......Oh
Zuhahaha abi ordan ben yamulur gelirim. En iyisi akdeniz ülkelerine gidelim..
Borga-xZuhahaha abi ordan ben yamulur gelirim. En iyisi akdeniz ülkelerine gidelim..Hocam bi fas sonra ispanya'ya uğrayalım.Yalnız pahalı olur be....
Sen yeterki iste oralara da gideriz. Ohh bır guzel bronzlasır oyle gelırız.Turkıye ye
ramazanda foruma felsefe yapmak caizmidir acaba? oruc kacar mi. tabiki saka... ama CHIP haberleri kacirabilir oruc. basliklara aldanmayin. erotik haberler cikabilir
egemengigaramazanda foruma felsefe yapmak caizmidir acaba? oruc kacar mi. tabiki saka... ama CHIP haberleri kacirabilir oruc. basliklara aldanmayin. erotik haberler cikabilirBeyler unutmayalım.Fazla cıvıklık oruç bozar.....
konuyu acan arkadas forum orucunda gibi gozukuyor. 4 sayfa oldugunu gorunce sok olacak. ama 2 sayfasi geyik. civimadan olmaz, hep kati halde mi duracagiz?
saolun çok yararı oldu tavsiyelerinizin karar verdim oruç tutcam:D:D
İşlemcin İntel seçmişsin şimdi alacağım ekran kartıda ATI değilde GeForce olursa Anakartınla Uyumlu olur.Nvidia anakrt ile ATI ekran kartı istediğin performansı vermez. Egemengiganında dediği gibi...
ekran karti aliminda onem sirasi:
1. teknoloji guncelligi
2. is hatti sayisi
3. cekirdek ve bellek hizlari
4. bellek veri yolu
5. bellek miktari
Çok güzel...
Benim sana Önerim:
Anakart:MSI 945GCM5-F INTEL SOKET 775 ANAKART 7267-170
Link::
Ekran Kartı:SPARKLE CALIBRE P850 NVIDIA 8500GT 256MB 128BIT GDDR3 DUAL DVI+HDTV+SUB+SLI PCI-E x16 EKRAN KARTI
Link::
Bu Ekran Kartı o kadar yüksek değil ama o işlemci ve bu anakart ile güzel olur. bu ekran kartı dx 10 destekli vista destekli fakat dx10da çok yüksek performans vermez.Ama dx9da bütün oyunları donmadan oynarsın.:D:D
Ben ATI X550 Ekran KArtıyla S.T.A.L.K.E.R. i 1024*768 Maximumda En ufak donma olmadan sorunsuz oynuyorum bu ekran kartı X550yi beşe katlar.Ama dediğim gibi GeForcenin diğer ürünleriyle karşılaştırma o kadar yüksek değil.Senin işini görür....:D
gandalf, onerdigin anakart uzerinde ekran karti da var. benzer fiyata anakartlar var. AMD sistem icin nforce 550-570 anakartlar 70-80 dolar...
GANDALFİşlemcin İntel seçmişsin şimdi alacağım ekran kartıda ATI değilde GeForce olursa Anakartınla Uyumlu olur.Nvidia anakrt ile ATI ekran kartı istediğin performansı vermez.Bu çok yanlış bır dusunce ne yazıkki nvidia chıpsetlı anakart nvıdıa ekran kartlarını daha performanslı çalıştırır dıye bır sey yok. Hatta bununla ilgili bir araştırma yapılmıs TGHTR'de bır kac kere lınk verdım. Bıraz ara bulursun...
- 1
- 2