İyi günler arkadaşlar ben fanı değiştirmek için açtım işlemciyide çıkardım temizlemek için tekrar taktım ancak görüntüler takılıyor ekran gidip geliyor ekran kartını söktüm anakarttan aldım görüntüyü oldu ancak ekran kartımı nasıl kullanabilirim?
ANAKART EKRAN KARTINI GÖRMÜYOR YARDIM !
işlemciyi iyi takamamışsın herhlade çıkarıp bir daha taksan iyi olur.
olmadığı için taktım çıkardım ama sonuç değişmedi?
Ya pislik kaçmıştır yada iyi takamamışındır.
Termal macun sürdün mü ayrıca?
işlemciyi söktüğünüzde temizlik sırasında statik elektrik atlamamasına dikkat ettiniz mi? dilerim sökme ve montaj sırasında işlemciye fiziksel bir zarar vermemişsinizdir.
fanı değiştirdiğin için termal macun var zaten onda pislik jaçnışmı bilemiyorum nasıl temizlerim?
Herkese teşekkürler beyler sorun ekran kartındaymış anakarttan alınca düzeldi ama ekran kartını kullanamıyorum
keskinler_37Herkese teşekkürler beyler sorun ekran kartındaymış anakarttan alınca düzeldi ama ekran kartını kullanamı:) anakarttan olmasında ekran kartından olsun :P
ekran kartını çıkar girişlerini temizle tekrar tak denedin mi?
evet denedim farketmedi bıos la alakalı bişey mi?
anakartın ekran kartı slotunda problem olabilir başka bir ekran kartı ile deneyin olmaz ise başka bir ekran kartı deneyin. ramlerde ekran kartı ile çakışıyor olabilir. kaç ram var sayısı birden fazla ise tek tek bir deneyin.
ekran kartını açılşta görüyorum model falan yazıyor ama görüntü bozuk ve 2 ram kullanıyorum 1gb(667mhz) 512mb (533mhz)
ramlerinizi ayrı ayrı deneyin ekran kartınızla beraber. önce 1gb ı tek takın sonra 512 olanı. bu şekilde bi deneyin.
aksi taktirde ya ekrankartı slıt u bozuk yada muhtemelen ekran kartı. başka alternatif yok. düşük bi ihtimalde bir uyumsuzluk problemi olabilir.