ANAKART -EKRANKARTI

ilnac
22-02-2008, 10:08   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj

öncelikle arkadaşım konuya hassasiyet vSoruSorue ilgilendiğin icin TŞK ederim .resetleme yapmıyor sıkıntım sadece online oyundan kopuyorum yani oyuna bağlandıkdan sonra 2-3 bilemedin 5 dakika sonra yani online oyundan devamlı kopuyorum başka arkadaşlara sordum benimle ayni oyunu oynayan aldığım cevap onlarda olmuyor.internetimde sorun olsa oyundan koptukdan sonra bakiyorum internet bağlantım var.NOT=(oyunun ismi call of juarez)=online bağlanılıp oynan-İLGİN ve ALAKAN İCİN ŞİMDİDEN TŞK ederim           (  Arkadaş sıkıntım şu bundan önce daha düşük fiatlı ana kart ve ekran kartı kullanırken online oynadığım oyunda sorun yaşamıyordum.Parcaları ne zaman değiştim(yani yukarıdaki yazdıklarım)online oynadığım oyundan en az bağlandıkdan sonra 2-3 bilemedin 5 dakika icinde oyundan düşüyorum yani devamlı. acaba internet le bir sıkıntımı dedim ama ayni oyunu benıim gibi bağlanan arkadaşlarda bir sıkıntı yok, bunun sebebi ne olur (internet hızı 2048) kafayı yemek üzereyim kendim giresunluyum burda kimse derdimi anlamadı yani anlayan bir bilgisayarcı yok onun icin şimdiden gösterdiğiniz alaka icin TŞK ederim(LÜTFEN BİR CEVAP YAZARMISINIZ.)

Son Düzenleme: ilnac ~ 22 Şubat 2008 10:09
uGuR.uK
22-02-2008, 17:10   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj

iki kere açmışsın konuyu:

ilnac
22-02-2008, 19:31   |  #3  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj

arkadaş 2 defa actım konuyu formda yeniydim özürdilerim.ama sende hic yardımcı olmak adına birşey yapmamışsın.uyarı güzel ama yardım nerde ?

Kapalı Hesap (34907)
24-02-2008, 08:03   |  #4  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 5
1,440 mesaj

Arkadaşım sorunun çözümünü yanlış bölümde arıyorsun Internet Erişimi adlı forumda aramanı tavsiye ederim.