Şuan bende ;
Anakart : Gigabyte 770T-D3L / DDR3 1666 S+GL+RAID+16X 938pin
İşlemci : AMD Phenom II X6 1055T (2.8 GHz) 9MB 938p 125W
Power Supply : High Power Performance 550w
Ram : 4 GB 1333 MHz DDR3 RAM CL9
Ekran Kartı : Zotac Nvidia 9800 GT ECO 1 GB 256 BİT
H.D.D : WD 1 TB CAVİER GREEN 64MB
Anakartımı değiştirmelimiyim yada değiştirmeyi düşünüorum Tavsiyelerinizi bekliorum ?
Almayı düşündüğüm anakart : (Gigabyte 990FXA-UD3 DDR3 1866MHz S+GL+16X AM3+)
Tavsiyelerinizi bekliyorum ?
Anakart hakkında Yorumlarınız ?
Anakartı değiştirmen bilgisayarı süper yapmaz gerek yok performans artışı için işlemciyi yada ekran kartını değiştirebilirsin.
kardeşim bak şimdi oyun falan oynayacaksan ekarn kartın olmasa da diğer donanımın yeterli. Anakartın oyuna falan etkisi yoktur sadece sen crossfire yapıacksan veya bir oc tutkunuysan ilerde de bulldozer alıcaksan al bu anakartı yoksa boş iş. Ama normalde çok güzel anakart gelmiş geçmiş en iyi amd chipsetli anakart diyebilirim
işlemciyi alalı 2 gün oldu kötü seçimmi yapmısım arkadasımın tavsiyesiyle aldım :S
suanki mevcut anakartım sizce yeterli ve ıyımı : Gigabyte 770T-D3L / DDR3 1666 S+GL+RAID+16X 938pin
yeterli ise anakart almama gerek yok ?
işlemciyi alalı 2 gün oldu . anakart vardı sizce degıstrmeme gerek varmı ? bide işlemci ile ilgili söle bi sorunum var windowsta normal ve sessiz çalışıo ama oyuna grdıgım zaman baya bı hızlanıo ve ses yapıo baya bı ses yapıo ve cpu sıcaklık 47-50 falan dıo ustundekı stok fanı degıstrmem yeterlımıdır . ?