Bilgisayarımın anakartının markasını nasıl bulabilirim,ayrıca üzerindeki onboard ses kartının modelini nerden anlayabilirim?
Anakart'ın markasını nasıl bilebilirim?
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.ses kartının marka olduğunu zannetmiyorum - chipseti tahminen ac97 dir de markası modeli ve hatta bios rev. numarası anakartın üstünü incelersen kesin bulursun - yok olmadı mı elinizde bi EA (fifa - nba - nfs oyunlarının üreticisi) firmasına ait oyun cd'si varsa size o cd den extra klasöründe ez_install mı ne ööle bi program vardı onu kullanın - olmadı mı Aida 32 adlı güzel bi program var - tüm detayları alabilirsiniz. http://www.majorgeeks.com/download181.html
Anakrtıın üzerinde yazar eğer yazmazsa takdığın zaman ilk açılışta da yazması gerkir.Eğer olmazsa webaytek'in dediği gibi yazılım'a başvurabilirsin.
büyük ihtimal sadece görecek vaktin olur - algılamaya yetmez gibi geliyor bana - ben sadece o marka ve model olayını MMX 200 kullanırken görebiliyordum - arkadaşa 2500amd + 512 ram topladım - bırak markayı o da F8 tuşuna dahi yetişemiyoruz