Ben İntel İşlemcimden Ayrılıorum OLLEYYYYY Amd Bi Sistem Kurcam Fakat sadece Anakart & İşlemci Alıcam fiyatı orta seviyede oLsun :) AMa (NFS PRO STREET !!!CRYSİS!!! DOOM3 gibi veya buu son çıkcak oyunları kaldırsın istiyom Ekran kartıda önerebilirsiniz ??? amacım intel i kötülemek deil sadece intel AMD den geriye kaldı die ekran kartı dx10
anakart , işlemci ,graphic cart
bütçeni orta seviye demişsin ama bu kişiden kişiye değişen bir rakamdır..en iyisi ytl hesabınan veya dolar bazında söyle....
anakartını bios sürümüyle güncellenirse phenomla uyumlu olanı yazdım...
MSI-K9N Neo-F V3
işlemcini oyunlarda oynayabileceğin en ucuz olanı fakat en iyi f/p olanı seçtim..
AMD X2 5200+ 2.6 GHz bu ikisi yaklaşık 240$+kdv yapıyor kdv yi de hesaplarsan zaten 300$ a baya bi yakın oluyor...
(ekran kartın içinde bi fiyat belirle ona göre ekran kartı önerelim..)
http://tr.asus.com/products.aspx ... el=1163&modelmenu=2
Genel bir bakış için bu link'e tıkla istersen
su anda dx10 icin 100$ gibi dusunuom :)
XFX GF8500 GT 512 MB DDR2 450 Mhz PCI EXP. DirectX10
152.31 YTL KDV DAHİL
bir diğer önerim ekran kartına 200$ anakart+işlemcine 250$ ayırmandır......çünkü oyunlarda ekran kartı herşeyden çok daha önemli...
Erdeme katılıyorum AMD ATHLON X2 4400 veya 4800 işini görür
ben ÇOOOOK oyun manya ıyım ama 8500gt aldı benm ark. 190ytl ye kutuda dx10 yazı sistem de dx9 ondan su anda arkadasımızında dedigi gibi 8600gt alabılrıım sonradanda 8800gt alıcam :)
evet....ddr3 seni şaşırtmasın..o ekran kartına ait bir özellik..ramlerle alakalı değil...