Arkadaslar sistem yeni toplanmıstır 2 gune kadar alınacaktır yanlızca anakart konusunda çelişki vardır anakart üzerinde dahili ekran kartı vardır farketmemiştim herhangi bir sorun yaratırmı yada onerebileceginiz anakart varmı önerilerinize güveniyorum arkadaslar lütfen yardımcı olun tesekkurler...
Kasa1 x AeroCool XPREDATOR 1000W 80+ Plus High Power Güç Kaynaklı Big Tower Kasa (Çift 23cm Fan) 478,10 TL İşlemci1 x AMD Phenom II X6 1100T B.E. AM3 9MB 3.3GHz Altı Çekirdekli İşlemci 398,15 TL Anakart1 x Asus M4A89GTD PRO/USB3 AMD 890GX AM3 DDR3 SATA3 USB3 ATX Anakart 286,19 TL Bellek1 x Kingston HyperX 6GB DDR3 1600MHz CL9 Triple Kit (3x2GB) (KHX1600C9D3K3/6GX) 146,31 TL Ekran Kartı1 x Sapphire ATI HD6850 1GB DDR5 256 Bit PCI Ekspres Ekran Kartı 307,81 TL HDD1 x Seagate Barracuda 500 GB 7200 RPM 16 MB Ön Bellek 3,5" SATA III DISK (ST3500413AS) 72,50 TL İşletim Sistemi1 x Microsoft Windows 7 Home Premium 64 Bit Türkçe OEM İşletim Sistemi 183,02 TL
Anakart Konusunda Yardım !!!
ben bir sorun görmüyorum aynı anakartı kullanıyorum X6 1090T işlemci ile zaten alınabilecek en iyi anakartlardan bir tanesi diyebilirim
zaten harici ekran kartı oldugu icin anakartın uzerindeki dahili ekran kartı cakısmaya yada baska bir probleme yol acarmı emin degilim sorun olmaz diyorsanız bu anakartı tercih edecegim tesekkurler tavsiyeleriniz için...
kesilikle bir sorun olmaz sadece onbord kullanacağınız zaman pcı e bir kart takıyor kullanıyorsunuz buda kutunun içinden çıkıyor ve ekran kartınızla ilgili bir problem olmaz bende kullanıyorum süper kart
bu arada sistemi yeni topluyorsunuz sanırım ama HD6850 ye 500 W psu bile yeterlidir siz 1000 W yazıyor isterseniz siz bize bütçenizi söyleyin bizde size daha dengeli bir sistem toplayalım
toplayacagım sistem yukarda yarın son kez kontrol edip sipariş veriyorum psu ya gelince bana yaptıgım sistemden dolayı 600w ve üstü psu onerdiler piyasayı da araştırdım 1000w olmasının sistemi rahatlatacagını dusundum tabi cok gereksizse onerilerinizi bekliyorum marka model olarak ilgilendiginiz içinde ayrıca tesekkur ederim...
bu sistem harici onerileriniz olursa butce 2000 tl dir MONİTOR HARİÇ ilginize cok tesekkurler...
valla kardeş acelen yoksa biraz bekle hem dolar fırladı şuanda hemde buldozer işlemcilerin çıkmasına da kısa bir süre kaldı ama net olarak bilmiyorum buldozerler çıkınca dolarda biraz olsun inerse daha ucuza getirmiş olursun yok hemen alıcam dersende işlemcini x6 1090 T yap ekran kartınıda HD6950 yap psuda 650 W hıg power sana fazla bile yada ben sana sistem toplayayım hemen alıcaksan
yani sistem hazır ama yinede sen bana max. 2000 tl lik monitor haric sistem toplayabilirsen birde nerden alacagıma dair cok iyi olur psu olarak yetersiz kalacagını dıusundugum için 1000 w yapmıştım gerekirse deiştirip baska parcalara yonelebilirim ilgin için tesekkur ederim...
psu yu 650 watt +80 değiştirin...artan parayıda hd 6950 alırısnız.çok daha ileriye dönük olur sisteminiz...