arkadaslar anakart drıverı nasıl kuruluyor ayrıntılı bılgı ıstıyorum anakartım ABİT-sg-80dc
anakart kurulumu
http://www.abit.com.tw/page/tu/d ... pSOCKET_TYPE=LGA775
burdaki driverleri indir bilgisayarına kurarsan büyük ihtimal istedin olur download diyip bilgisayarında kendi belirledin yere indir ordan winrar'dan çıkarıp setuplarını kurarsın ben denedim çalışıyor hepsi kolay gelsin sana şimdiden
hayır arkadasım anakartın surucusu var bende ama nasıl kurulacagını bılmıyorum ses kartı valan fılan
kardeşim setup.exe tıkla çalıştır kur başka bişey yok
CD'yı tak ve orda bulunan driver sekmesıne git (veya ona benzer bir yer varsa, ekran görüntüsü varsa buraya upload et). Ordan tek tek suruculerının HEPSINI kur. Bu suruculer ıcınde ses kartı falan fılanda vardır.
onu bılıyoz haraldede baska sıtede yazdıgımda bılgısayarım-ozellıkler donanım-aygıt yonetıcısıne valan fılan gırıp ordan kuracan falan dıo ses kartını
ses yazmıyorsa AUDİO VEYA SOUND YAZAR - Ekran Yerine DİSPLAY veya Granpich yazması lazım daha açıklayıcı olması için takıldın yeri sor kardeşm
neyse bosver yaa sımdı cd yı otamatıkmen takıp kurunca hepsı yuklenırmı bukadar yanı demı