markaya gore adlandıracak olursak ...anakart ınternet hızını dusururmu yada hızı azaltabılırmı . cunku 8mb baglantım var 1mb tı onceden sankı bır fark yok . adsl hızmet programından hızımın 8mb oldugunu goruyorum . o halde bır zayıflık var nette .
ısletım sıstemı : xp profosyenel sp2
ıslemcı : ıntel curo 2 duo e460 2.4 ghz
anakart : ıntel pearl creek DG31PR
vga : atı hd 2600 xt dd3 1gb
hdd : 250 gb
fıre fox ve exlorer kullanıyorum
anakart net hızını etlılermı
off yıne ttnetın azızzlıgı 8 mb baglantı ama 8mb ıle 1mb baglantı arasında fark goremedım. sozlesmem bıttıgı an 3g sısteme gececegım yanlız bu 3g net sıstemınde telefonun sarjını yıyormu yanı 3g sıstemını kullanarak pc den nete baglansam telefonda devamlı ınternete baglımı kalıyor . baglı kalıyorsa ttnete devam sanırım .... verdıklerı hızmet bu sekılde devam ederse netı kapatacagım bosuna para verıoruz .benın kotalı . kota bılgılerımı bıle adam akıllı bakamıyoruz ayda 2 sefer ancak baglanıp kotamı goruyorum oda sansım yardım ederse devamlı problemlı
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
98 mesaj
Anakart ile ilgisi olduğunu düşünmüyorum.
zaten telekomun verdiği 8 mb lik pakette bildiğiniz üzere bakır telden geçiyor.
telekoma ne kadar uzaksınız bir hesap edin.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
537 mesaj
yanlız bu 3g net sıstemınde telefonun sarjını yıyormu yanı 3g sıstemını kullanarak pc den nete baglansam telefonda devamlı ınternete baglımı kalı3G altyapısıyla bilgisayarınızdan internete bağlanmak istiyorsanız eğer bunun cep telefonunuzla hiçbir ilgisi yoktur. Bilgisayarınızdan internete bağlanabilmeniz için 3G uyumlu bir USB modem almanız gerekli. Ayrıntılı bilgi için aşağıdaki linki inceleyebilirsiniz.Son Düzenleme: - - - MERT - - - ~ 03 Eylül 2009 12:24