ARKADASLAR SLM BEN BU HAFTA İSLEMCİ ALDİM: P4 LGA3.2 HT BU İSLEMCİYE UYGUN BANA ASUS ANAKART ONERİRMİSİNİZ YAKLASİK FİYATİ 120 İLE 130 DOLAR ARASİNDA OLSUN BEN BU FİYATA KDV EKLEMEDİM SİZDE EKLEMEDEN BANA ONERİN
ANAKART ONERİN BANA LUTFEN
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.INTEL - BOXD945GNTLR I945G 1066MHz , DUAL DDR2, PCI EXPRESS, VGA
sana bunu tavsiye edebilirm fiyatıda uygun yaklaşık 115 dolar civarlarında.ayrıca birde
ASUS P4 P800-X +Ses+Eth.800/533
yada bu
ben asusu tavsiye ederim buda 90 dolar civarında tercihi sen yap ikiside çok iyi bence
Firari ne kadar güzel öneriler yapmışsın yahu....
Tamam birinci önerdiğin o işlemci ile "çalışıyor" ancak ikincisi socket 478 destekliyor
Lütfen birşey önerirken ne önerdiğini tart.
Anakart olara, bence en azından 945/955 chipset bir anakart al. Böylece ilerde daha kolay upgrade şansın olur.
Ancak o chipsetlerde asus 180 dolardan başlıyor, yani pahalı. Ancak Intelinkiler firarinin verdiğin örnekteki gibi ucuz. Ayrıca kaliteli anakartlardır.
Ama illa asus diyorsan o zaman chipset 915/925 almak zorundasın ki, bence 50 dolar için değmez, ve 955 den vazgeçmek bence çok büyük hata olur.
asusta niye israr ediyosun bilmiyorum ama su anda asusun bizde satilan en iyi board"u Asus p5AD2 premium cok guzel bi kart fiyati 200$+kdv ama pahali dersen Asus p5GD2 premium var 150+kdv ama bence ucuz olani alacaksan sana siddetle MSİ 945G Neo Platinumu oneririm ama Asus p5AD2 premiumu alacaksan i955Xler kadar hatta daha iyi performans bile alabilirsin cokta stabil calisiyo ana makinamizda kurulu daha kararsiz calistigini gormedim :)
KARAR VERDİM ASUS P5AD2 PRENİUM ALACAGİM İSALLAH İYİDİR
ASUS alacağına MSI al daha iyi performans sunuyor eğer ki MSI alacaksan MSI K8N NEO-PLT AL hem senin aldığın işlemci üzerinde benimkinden daha iyi performans sağlar.Ama genede sen diğer arkadaşların yazdığı iletileri oku ve kararını ver.
Aytunc kardeş gene sana söyleceğimm, lütfen birşey söylerken MANTIKLI ol.
Asus alacağına neden biri Msi alsın? Eğer socket 939 diyorsan biraz haklı olabilirsin diyebilirim, ancak arkadaş P5AD2 alacağım demiş, herhalde Intel tabanlı bir anakart olduğunu bilmiyorsun??? Sen ise Amd öneriyorsun?
Neyse ya gece gece
Kolay Gelsin
P4 LGA 3,2 İşlemciyi intel box915gav da kullandım tam bir hüsran hata mesajlarından xp yi bile kuramadım ekrankartı PALİT 256MB 6600 PCI-E / SATA 120GB HDD / 512RAM tahminlerinizi bekliyorum
Orjinal Xp mi yoksa değil mi?
Ayrıca bu konu başka birşeyden bahsediyordu, lütfen kendi sorunun için ayrı konu aç.
Kolay Gelsin