180 tl ye kadar anakart alıcam su anda p4ee kullanıyorum p4 630 hem bunu desteklicak hemde cift cekirdekleri p5q lar p4 u desteklemiyo galiba lutfen bulabildiginz butun modelleri yazın simdiden tesekkurler
ANAKART Seçimi Yardım Bekliyorum!'^+%
yardım dein lutfen yarın aksam dandik bisey alıcam yoksa
Arkadaşım yni anakartların hiç biri 90 nm işlemcileri çalıştırmıyor. Yeni bir anakart alınca mecbur bir işlemcide alman gerek
yok bazıları calıstırıyo onu biliyorum ama onlarda 80 90 tl bana yaramyıo biraz daha iyi bisey arıyorum 4 ram slotu olursa daha iyi olur
yok bazıları calıstırıyo onu biliyorum ama onlarda 80 90 tl bana yaramyıo biraz daha iyi bisey arıyorum 4 ram slotu olursa daha iyiArkaşadım Bearkle yonga seti kullanan anakartlarının hiç biri desteklemiyor 90nm (P31, G31 , P35 ..) anlayacağın işlemciyi değiştirmen şart P4 630 Presscot bendede var bütün yeni anakartlarda denedim giç birinde çalışmadı ama P4 631 ler var bunlar 65 nm bunlar çalışıyor
işlwmcinin faturasında su sekil yazıyo p4-ht(lga775)630/3.00ghz em64t
cpuz ile bakamıyorum yen,i ekran kartı aldım anakrtla cakısıyo zaten o yuzden değişiyorum daha almadım onerilerinizi bekliyorum
ayrıca 2mb onbellkili
SAOL TX3 bu arada ben chipte rep nasıl veriliyo bilmiyom
ayrıca baska bulan olursa iyi olur cunku o kadar cıkmıyo benden
Eğer 195 tl verirsen bunu tavsiye ederim
http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=34164
world card bulursan
http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=34130 bunu tavsiye ederim
exa verdiğin iyi olmus kadıkoyden alcam eksen exa yada exe den
x 48 te o.c. potansiyeli varmı 8400 almayı dusunuyorum ama ole agim sahim oc yapmıcam 3. 6 fln bi sorun cıkarmı? ram olarak adatanmın sogutuculu 800mhzlık ramlerini kulancam
Ardakaş bu celerondan core quad extremye kadar hepsini destekliyor hem ucuz hemde güçlü ben kullanıyorum
GIGABYTE G31M-ES2L
kardes max. 4gb diyo ram ben 8lik fln arıyom bide ram slot sayısı fzla olsa daha iyi olur zatten baska bulamssam mecbur bunu alcam