arkadaşlar şu iki anakarttan birine parmak basar mısınız yada sizin tercihiniz varsa önerilere açığım...
teşekkürler...
-- ASUS M2A-MVP 480X CROSSFİRE DDR2 S+GLAN+SAT2+16X 940P
-- GIGABYTE M69G-S3H 690G DDR2 S+V+GLAN+SAT2+16X 940P
arkadaşlar şu iki anakarttan birine parmak basar mısınız yada sizin tercihiniz varsa önerilere açığım...
teşekkürler...
-- ASUS M2A-MVP 480X CROSSFİRE DDR2 S+GLAN+SAT2+16X 940P
-- GIGABYTE M69G-S3H 690G DDR2 S+V+GLAN+SAT2+16X 940P
Bu kartlardan Asus daha iyi.Tercihin ondan yana olsun.
abi bence gigabyte al benim bütün anakartlarım gigabyte tı bu güne kadar hiç problem yasamadım.asus da garanti de problem yasıyomusun duydugum kadarıyla!tabi sadece duduum! nekadar doğru bilemiyorum!ama gigabyte iidir! yine de sen bilirsin! bi de ben ce intel al!!!! amd cok ii diil!bazıları bunu kafasına sokmuo ama garanti ederim intel daha ii hem anakartları falan daha kaliteli! cok ısınıo diolar ama ben de stok fan var 20 derecede aclıo! 10 saat calısıom en fazla 34 derece gördüm!hem daha ii overcolck oluo ama dediğim gibi sen bilirsin!
asıl gigabyte daha sorunlu,kendi kendini imha ediyo.asus daha kaliteli.neyse burda firmaların başarılılarını-dezavantajlarını değilde bu iki kartı karşılaştıralım.
eğer oyun amaçlı düşünoyasan kesinlikle asus'u al.gigabyte o/B görüntü kartı var.bunları hesapladığını düşünüyorum ama bi hatırlatma yapacağım asus alırsan ekran kartı kullanmak zorundasın.zaten eğer oyun amaçlı pc kullanmak istiyosan ekran kartı kullanmalısın.bu arada illaki bu 2 karttan birimi kullanılmak zorunda?
ben duduğumu söylüyorum bide gigabyte anakartlar hakkında söylenenler asılsız sahsen ben kullanıyorum 2 senedir hic de bşi olmadı 2-3 ayda bir yeni bıos cıkıo güncelliom cok da rahat kullanıom asus hem biraz daha üst sınıflar için gibi geldi bana yine de tercihi arkadasa bırakıom tabi
marka tartismasina gerek yok. MSI, ASUS, ABIT, Gigabyte bu markalar bana gore kaliteli. gerisi o kadar basarili degil. kullanmayi bilmeyenler ve sistemler hakkinda deneyimi olmayanlar hemen donanimlara ve markalara camur atar. elimen gecen farkli sistemlerde meydana gelen sorunlarin hepsini cozdum. markalarla ilgisi yoktu...
tabikide bu iki karttan biri olmak zorunda değil benim kafamdaki kartlar bunlardı sadece. gigabyte olan daha cok yenı bır anakart ve bıldıgım kadarıyla crossfıre desteğide veriyor o acıdan aklımda kalmıştı fakat onerilerinize açıpım
ayrıca intel e6550 için de bir anakart öneriniz var mı?
nasıl bişey istiyosun ? fiyat aralığı,pc nin amacı falan ne olsun,o/b ekran kartı falan olacak mı,cf den yararlanacakmısın?
tabi markalarla ilgisi yok ama markaların garanti kapsamları cok önemli! bide arkadasım ben de e6550 kullanıom! ii işlemci seçmişin! valla ben gb 965p-ds4 kullanıom! ancak bütceni söylersen sana daha kesin bişiyler aktarabilirim!
arkadaşlar bütçe olarak 120 doları geçsin istemiyorum gerek amd anakart için gerek intel için. onboard ekran kartı eğer cok iyi bir anakartsa kabul olabilir tabikide ben yanına harici birşeyler takmayı planlarım ozaman
abi sana gb 965p-ds3 ü önerebilirim!chipin yeni sayısında overclock için kullanılmıştı. bi bak ancak bu 125$ bi de onboard ekran kartı yok! sen yine de bi bak
bende bu işlemci veya üst modeli e6750 2.66ghz düşüüyorum kesinlikle gigabyte 965p ds3 1333ghz modelini öneririm
kesinlikle gigabyte cunku asusun m2a serisi arızalı bir seri ben sahsen asus tercih ediyorum ama m2a kesinlikle hayır