benim anakartım yanmış tahmin ediyorum. benim bilgisayarım masaüstü casper. üzerindeki anakart :FOXCONN 915GV7MH-S 915G DDR1+2 S+V+L PCIx 775p uyumlu ,hesaplı ama sağlam nasıl bir şey tavsiye edersiniz.
anakart tavsiye et
Eğer başka değişiklik yapmayacaksanız yine aynı anakartı alabilirsiniz. Peki belli mi anakartınızın yandığı? Bence servise de götürebilirsiniz.
servise göndereceğim ama bir kaç arkadaşa gösterdim işten iyi anlayanlardan, yüzde 80 anakrat diyorlar.FOXCONN 915GV7MH-S 915G DDR1+2 S+V+L PCIx 775p olan anakartı nerede bulabilirimdki.internetten biraz ardım bulamadım.
http://www.hepsiburada.com/gigab ... 2&productid=bd53433 tavsiyem budur gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.
çok teşekkürler. ben bayağı araştırıyordum bende GIGABYTE GA-EP41-UD3L de karar kıldım. yardımınız için teşekkürler. fakat elimdeki remler uymuyor elimdekiler 533 mghz bu anakratın istediği 800 yada 667 dir. hesaplı 2 gb 800 mghz ram nasıl bulurum.biraz araştırdım biraz yüksek fiyatı.
bunun fiyatı uygundur.acaba buradan alışveriş yaptınızmı. kargo ücreti ve kredi kartıyla alışveriş güvenirliliği nasıl.
teşekkürler.olmassa müşteri hizmetleriyle yarın telefonda görüşeyim kargo ücretini öğreneyim. çünkü kargo ücretleri bazen sürpriz olabiliyor. hayırlı akşamalar.