ANAKART TAVSİYESİ
Ben ederim.... bence gayet mantıklı bır seçim olacaktır.Tek eksık DDR3'u desteklememesi ama bu çokta önemli değil...
ben de tavsiye ederim fakat acelen yoksa x38 i bi bekle
Merhaba
Alırsanız gayet iyi bir seçim yapmış olursunuz.Çok iyi bir kart.Eksiği yok fazlası var:)
Boşver Borga Abi DDR3 ü.Zaten biraz zor geçeriz DDR3 e.Hem çok pahalı.Hem de anakart almak zorundayız.En yakın seneye geçeriz.(Bu arada çaktırma Borga abi benim ki DDR
Benımkıde DDR
İşin şakası bence daha DDR3'e zaman var
Evet.Daha DDR3 e çok zaman var.En iyisi ben 1 yıl fln baya bi para biriktiriyim.Şöyle güzel bir sistem toplıyım.Kinston DDR3 1500 MHZ liklerdenn
bnce güzel bir anakart almanı tavsiye ederim
abcdefghbnce güzel bir anakart almanı tavsiyearkadaşın önerdiği kartta ne sorun varkı.Gayet guzel bır anakart..
Borga-xEvet.Çok iyi bir anakart.Ne sorun var ki..abcdefghbnce güzel bir anakart almanı tavsiyearkadaşın önerdiği kartta ne sorun varkı.Gayet guzel bır anakart..![]()
abcdefghbnce güzel bir anakart almanı tavsiyeBen bu cumleyi parantezlerle duzelteyim ve arkadaşın demek istediği forma sokayım.Bence (seçtiğin anakart) güzel bir anakart, almanı tavsiye ederim.
Şimdi oldu.
bence güzel bu arada via cipsetliler için sata'da sorun cıkarıyo dıye duydum bılgınıze
fattikbence güzel bu arada via cipsetliler için sata'da sorun cıkarıyo dıye duydum bılgınıEvet.Format atarken Raıd Driver yüklemek zorunda bırakıyor..