sistemim p4 2.8HT 512ram fx5200 ekran kartım var.sistemimim normalde kaldırabılecegı oyunlarda bıle yavaslama oluyor.baska dusuk sıstemlerde bıle denedım tıkır tıkıt calısıyor.arızalı dıye ekran kartı ram ve işlemciiyi bile degıstırdık(garantıden)olmadı.anakartım asus p4 p800SE bana baska bı anakart tavsıye edersenız memnun olurum.agırlıklı olarak oyun oynarım...
Anakart Tavsiyesi!!
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.MSI ya da ABIT al 875 çipsetli olsun...
MSI 865PE Neo2-P Platinum Edition da secebilirsin
MSI 875P Neo-FISR kraldır...
I865PE olarak da ABIT AI-7 de iyi bir seçimdir...
ben abit AI-7 kullanıyorum i865PE...ben bu anakartın oyun için en iyi anakart seçildiğinii hatırlıyorum...ama tam olarak nerde okudum bilmiyorum...fazla değil geçen ay okudum...
bence ekran kartını rodeon 9600 ile değiştir ama anakartı illede değişcem diyosan MSI NEO2 ler çok iyi. bende ASUS P4C800 i875 kullanıyorum buda baya iyi
ben derim ki anakart MSI KT4AV ekran kartı ise HISIN 128 MB 9250 VEYA 9550yı tavsiye ederim
ya pardon ancak intel amd olayini cok büyütmaya basladik arkadasalar. ne yapalim almis, bende almistim. o zmn bilmiyordum ama simdi intelimi satip amd almaya niyetim yok.
yanlis anlama chip ama biraz bu amd intel olayi cok vurgulaniyormus gibi geliyor, sonucta intelinde hala burda olmasadaa fanatigi var.
Msi 865PE NEO2 Platinium nerede satılıyor fiyatı ne kadar nerden bulunur?
amd iyi çünkü iyi olmak zorunda...
bence anakartının sürücüleri tam kurulmamış olabilir kontrol ettin mi?
o anakartın yavaş olmaması lazım...
http://www.veribilisim.com.tr/ buraya bak tavsiye ederim, onun fiyatı yazmayabilir telefonla öğrenebilirsin