merhaba arkadaslar benım laptop bozuldu ve suan laptopsuz kaldım anakart almayı dusunuyorum ama hangısının ona uyum saglayacıgını bılmıyorum benım laptopun markası toshıba satellıate A215 S4747 amd ıslemcılı 1 gb ram var 200 gb hardısk ı var 1.73 ghz dual curo amd buna uygun ne kart uyum saglar arkadaslar ???
sımdıden tessekurler
ANAKART UYUMLARI
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
27 mesaj
Son Düzenleme: erbay00 ~ 20 Mayıs 2009 10:10
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,804 mesaj
erbay00merhaba arkadaslar benım laptop bozuldu ve suan laptopsuz kaldım anakart almayı dusunuyorum ama hangısının ona uyum saglayacıgını bılmıyorum benım laptopun markası toshıba satellıate A215 S4747 amd ıslemcılı 1 gb ram var 200 gb hardısk ı var 1.73 ghz dual curo amd buna uygun ne kart uyum saglar arkadaslar ???Notebook için anakart bulmanız çok çok ama çok zor. Notebook tamir merkezlerinde çıkma vs. belki bulabilirsiniz. onunda uyum sağlayıp sağlamayacağını çok zor.
sımdıdenancak yetkili servisine gidip oluşan arızayı söyliceksiniz.
onarılırsa onarılıcak onarıp yapılmıyorsa değişmesi gereken parçaları size söyliceklerdir.
Notebook lar için öyle seçmece anakart bulamazsınız.
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
27 mesaj
cevaplariniz icin cok tessekur ederim arkadaslar daha 18 aylik bilgisayar nasil bozulur ??? simdi cope atmak cok zor yani hicmi bir care yok. birde benim bilgisayarim yurt disindan servise goturdum garanti kapsamina girmez dediler 200 dolar falan istediler yapmak iicn cok degilmi sizce? daha garantisi bitmedi :(