anakart ve işlemciii yardımmmmmm

huhuq
26-11-2010, 16:24   |  #26  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
567 mesaj

işlemciye göre anakart uydurulur ama elindeki parçaları kullanabilecek misin ve ilerde upgrade yapmak istediğinde işlemci ve rami destekler mi ? bu sorunlar var .

selcuksrisby
26-11-2010, 20:44   |  #27  
selcuksrisby avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
136 mesaj
Alıntı: Taşcı  
Ben şimdi sana birşey söyleyeçeğim sakın ne alaka deme ekmeği kim yapar fırıncı değilmi peki o halde senin sorununa çevabı en iyi kim verir internet oyun salonları cevrende herhalde oyun salonu vardır değilmi gidersin oturursun bilgisayarın başına işi biliyorsun bakarsın hangi anakartı kullanıyor hangi ekran kartını kullanıyor boşuna burlarda nefes tüketiyorsun.
benım konuyu herhangı bır tafara çektiğim falan yok. dediğin gibi kimsenin bana cevap verme zorunluluguda yok.böyle oldugunu zaten herkes biliyo.ama bana dediğin son kelımeye dıkkat edersen zaten konunun nereye geldıgı belli (boşuna buralarda nefes tüketiyorsun) çok minadar bir söz.ama ben bunu söylenmemıs kabul edıyorum.çünkü burada hiç bir arkadasımın bosuna nefes tükettiğini sanmıyorum herkes kendısıne göre yardım edıp bılgılenmeye çalısıyo.tabi ki bende herkesın görusune saygı duyuyorum.aksi düşünülemez bile..neyse uzatmayada gerek yok yinede ilgin için tesekkur ederim..aradıgımıda buldum zaten hayırlısıyla olcak ınşallah..