http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=27440
Bu ürüne bakabilirsin senin sorduğundan daha ucuz...
Harddisk olarakda Seagate markasını öneririm.
http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=27440
Bu ürüne bakabilirsin senin sorduğundan daha ucuz...
Harddisk olarakda Seagate markasını öneririm.
Ya arkadaşlar benim bilgisayarcı bu sisteme 450 w powersupply yeter diyo.Sizce?
orhan123Ya arkadaşlar benim bilgisayarcı bu sisteme 450 w powersupply yeter diyo.Sizce?Yeter yetmesine ama bilgisayara yük binince,webcam gibi çevre birimleri artınca güç tüketimi artacak.Ve doğal olarak 450 wattlık psu yetmeyecek.Reset atmaya başlayacak.Sen en az bi 500 wattlık bi psu al.Son Düzenleme: kamikaze ~ 24 Ağustos 2007 15:14
ocz - fsp ikilisinden birini seç.
P35 Platinum alacam galiba arkadaşlar çünkü Neo2 Fr 'yi bulamadım.Gigateke de eylülün ilk haftası gelcekmiş bekleyemem o kadr.Platinum nasıl?Neo 2 yle ne fark var?
platınum daha kaliteli.. soğutması daha etkiliymiş...
kim nederse desin ASUS tan başkası yalan...........
Acaba P35 platinum yerine Gigabyte P35c-DS3 mi alsam?Ne dersiniz hangisi?
Bi yardım eder misiniz?Acelem var bir an önce toplamalıyım sistemi.
gigatek'te fiyat listesinde ANAKARTLAR >> INTEL ANAKARTLAR >> CORE 2 DUO bölümü var.
orda 2 kartta var sol taraflarındaki kutucuga tıklayacarak karşılaştır istersen. ama ikisininde fiyatları ve özellikleri aynı az çok.
platinum'un bakır borularla soğutma sistemi var.
daha öncede platinum'un sogutma sisteminin iyi oldugunu okumuştum
orhan123Acaba P35 platinum yerine Gigabyte P35c-DS3 mi alsam?Ne dersiniz hangisi?nedense ben anakartta gigabyte sevmiyorum. seçim senin ama MSI tercihimdir.
ASUS - MSI a bak. bulabilirsn asus p5k deluxe modeline bak...
bende asus derim baska bisey demem bence anakart dedinmi baska söze gerek yok...
Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz
MSI Nvidia GeForce 8800 GTX
A-DataVitesta 2GB (2x1) 1066Mhz DDR2 Extreme Edition Memory
MSI P35 Platinum
Segate 250 gb 16mb harddisk
Ve High Power 500w powersupply aldım arkadaşlar ama şimdi bir sorunum var.Bilgisayara yüklenince ya ekran gidiyo geri gelmiyo yada pc reset atıyo.Neden kaynaklanıyor sizce bu?
500w. az geliyor olabilir.
çünkü sisteminin maşallahı var..
Bu arada GTX almayı düşünen arkadaşlara söyliyim ekran kartı devasa boyutlarda.ŞAhsen ben kasaya nasıl sığdırdığımı bilimoyorum.Anakartın yarısı kadar diyebilirim size.Ztn bi ekran kartını taktık yer kaldamı.Diğerlerini zar zor yerleştirdik.Hele kabloların geçtiği yerleri tahmin bile edemezsiniz.Bİde çaşıltırabilseydim oyunları.Tam açıyorum oynamaya başlıyom tak gidiyo.Bende dedim bilgisayarcıma PSU dan olabilir diye.YOk diyo o bilgisayar 400 watta bile rahat çalışır diyo.
sistem boştayken 500w yeterli ama biraz bilgisayrı zorlayınca 550 - 600w isteyecektir...
Teşekkür ederim.Başka fikri olan yok mu?Bide bilgisayarın kaç w harcadığını gösteren bi program var mı?Sorunun PSU dan mı kaynaklandığını anlarız sanırım varsa öle bir program.
orhan123Teşekkür ederim.Başka fikri olan yok mu?Bide bilgisayarın kaç w harcadığını gösteren bi program var mı?Sorunun PSU dan mı kaynaklandığını anlarız sanırım varsa öle bir program.http://net.cizgi.com.tr/site/psu.aspx
extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp
anakartta da Gigabyte P35c-DS3 derim
MSI boardlari bende tek geciyorum ama igrenclikte sakin almayin karsinizda muhatap yok
Arkadaşlar ya kafayı yicem 2bin ytl verip aldım parçaları bi türlü oyun oynayamıyorum ya.
E6750
8800 gtx
2 gb 1066 mhz adata
p35 platinum
sistemim yukardaki gibi.Sistemdeki fanlar filan gelenler hiç değiştirmedim.CPU'm oyunlarda 60 derecenin üstüne çıkıyo.Ekran kartım 80 90 derece.Sistemim çok sıcak oluyo hatası verip kendisini kapatıyo oyun oynarken.Ne yapmalıyım?
kasa ıcı fanların yoksa kasaya fan tak. Öndeki fan giriş olmalı egzos fanıda dısarı atmalı sıcak havayı.
önce fanlara bak.
psu nedir_?
kullandığın kasa nedir?
PSU High Power 500W.
Kasamın markası Everest modelini bilmiyorum.
Kasa içinde 4 tane fan var.Bi tanesi ekran kartı üstünde bi tanesi işlemci üstünde bi tanesi PSU da bi tane kasa fanı var o kasanın yan kapağındaydı arkaya taktım.Dışarı atsın havayı diye.Yoksa o fan içeri mi atıyo sıcak havayı?