MERHABA ARKADASLAR BEN LİNKTEKİ EKRAN KARTINI ALICAM FAKAT GDDR5 YAZIYO EKRAN KARTINDA BENIM ANAKARTIMIN BUNU DESTEKLEDİGİNİ NASIL OGRENİRİM
EKRAN KARTI: http://www.vatanbilgisayar.com/E ... ils.aspx?I_ID=50187
ANAKART : PEGATRON IPMIP-H55-GEN
YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM BU EKRAN KARTINDAN DAHA İYİ Bİ EKRAN KARTI BİLİYOSANIZ LİNK ATIN AMA FİYAT 300 UZERİ OLMASSA İYİ OLUR TESEKKURLER :)
Anakarta Bu Ekran Kartı Uyarmı ?
o kadar arastırmama rağmen , daha bios güncellemesini bile bulamadım anakartıının. p 55 soket olduguna göre pekde birşey beklememek lazım.. ddr5 drr3 drr2..fark etmez. pcı expres ise uyar. bak kasanın içini aç. ekran kartının takılı oldugu yerı ölç kaç cm yaz buraya uyar uymaz söyliyelim sana :D
pegatron asus olarak da geçiyormus sanırım.. bios güncellemeleri çapraz yükleme vs arastırırken kesfettim
vatandan bişe almanı tavsiye etmem son zamanlarda iyice b*kunu cıkardılar işin telefonla ararsın yarım saat sonra cevap veirler sipariş edersin başkasına gider hadi şanslısın diyelim 10 güne anca gelir mesaj yollarsın 1 ay sonra belki cevap alırsın eskiden iyidi ama şimdi hiç iyi değil alacaksan hepsiburada.com dan al %17 indirim var şu an ayrıca hb.com vatan gibi indirim olacağı zaman fiyatları yukarı çekipte indirim yapmıyor exaya teknobiyok ' e inventus a nova ya felanda bak