Arkadaşlar bende asus p5vd2-vm anakart var ölü masaustü vardı gerekti canlandırdım arkadas Pentium Dual Core E6300 2.8GHz işlemci olduğunu söyledi fazladan yollayayım diyor baktım siteden anakarta uymuyor o uyar diyor uyar mı yadımlarınızı bekliyorum kolay gelsin.
Anakarta cpu uydurma yardım
Arkadaşlar bende asus p5vd2-vm anakart var ölü masaustü vardı gerekti canlandırdım arkadas Pentium Dual Core E6300 2.8GHz işlemci olduğunu söyledi fazladan yollayayım diyor baktım siteden anakarta uymuyor o uyar diyor uyar mı yadımlarınızı bekliyorum kolay gelsin.Belirtilen anakart ile Core 2 Duo E6300 işlemcisi destekleniyor fakat bios güncellenmesi gerekmektedir.
dual core e6300 desteklemez mi biosu güncellesem falan 775pin 2 sideBelirtilen anakart ile Core 2 Duo E6300 işlemcisi destekleniyor fakat bios güncellenmesi gerekmektedir.
dual core e6300 desteklemez mi biosu güncellesem falan 775pin 2ASUS sitesinde destekliyor yazıyor ve desteklemesi gerek. Bios güncellemesi gerekebilir demek istiyorum çünkü belirli güncel bir bios istiyor verdiğim linke bak ordan görürsün. Fabrika çıkışı bios ile sıkıntı çıkabilir.