Beyler bu anakarta göre iyi bir ekran kartı alabilirmiyim bu olaydan pek anladığım söylenemez ama anlayan biri yardım ederse çok sevinirim
anakarta göre ekran kartı
Beyler bu anakarta göre iyi bir ekran kartı alabilirmiyim bu olaydan pek anladığım söylenemez ama anlayan biri yardım ederse çok sevinirimAnakartın eski ama sağlam görünüyor, DDR2 ve DDR3 destekli. Güç kaynağın ve işlemcin nedir? Eski ekran kartın nedir? Ne kadar ramın var? Bunları yaz, ona göre ekran kartı tavsiye edelim.
4,00 gb ram ve Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8300 @2.50 ghz işlemci kullanıyorum şu anki ekran kartım Intel G41 onboard bir ekran kartı yani pek işime yaramıyor güç kaynağını ise nasıl öğreniceğimi bilmiyorum yardım edersen çok makbule geçer dostum
4,00 gb ram ve Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8300 @2.50 ghz işlemci kullanıyorum şu anki ekran kartım Intel G41 onboard bir ekran kartı yani pek işime yaramıyor güç kaynağını ise nasıl öğreniceğimi bilmiyorum yardım edersen çok makbule geçerİşlemci 4 çekirdek sağlam. Güç kaynağının bir yerinde yazar, yanına felan bak, karıştır bul, ona göre ekran kartı vereceğim. Büyük ihtimal değiştirmen gerekecek ama belkide gerekmez. Kaç Watt olduğunu bir bak:
kasanın içini açtım orada 400w yazıyordu omudur acaba lütfen o olsun kasayı açmak değilde o arkadaki kabloları takmak tam bir iş400W yazıyorsa aşağıdaki ekran kartları olur.POWERCOLOR HD7750 GDDR5 1GB 128Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı
ZOTAC GTX650 GDDR5 1GB 128Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı
Peki bu kartlar ne kadar idare eder yani bir 2 sene rahat götürürse alıyım ama olmassa başlamışken güç kaynağınıda değiştirip daha iyi bişeylerdeQuad Core işlemciye göre alacağın en iyi kartlar bunlar. Biraz daha zorlasan GTX650 Ti veya HD7850 olabilir ama gereği yok. Bu sefer minimum 500W alman gerekecek. Karar senin.