Anakart Yandı Değiştiridm Fakat ekran kartıda ati iken intel oldu ve daha dusuk bu Anakartınızda onboard bir ekran kartı varmış sizin ekran kartınızın yerine geçmiş.Biosdan onboard olanı devre dışı bırakın.
diyolar ama anlamadım yardımcı olabilcek varmı
Anakartı Değiştirdiğimde Ekran Kartı Da Değişti ?
Kasanın arkasındaki ekran kartına bağlanan kabloyu onboardan çıkarıp ekran kartınızın yerine takın sorun düzelecektir
Kasayı açmanıza gerek yokki zaten kasanın arkasında girişler varya onları diyorum!
Kardeşim sen neden benim bütüm yazılarımı yanlış yorumluyorsun ben adamın gözünümü korkuttum bende senin dediğini dedim bak yukardaki yazıma neden böyle yorumlar yapıyorsun anlamıyorum!!!!
ben "gözünü korkutma" derken sana değil arkadaşa diyorum yanlış anlaşılmasın :D
kasayı açmak garanti sorununuz yoksa bi soruna neden olmaz, pc kapalı iken arkadan bi kabloyu çıkartıp diğer uyumlu çıkışa yada girişe takmak bi sorun yaratmaz.. böyle basit şeyler gözünüzü korkutmasın... ülkemizdeki en büyük zaaflardan bi tanesi de "dokunma bozulur" zihniyeti... herkes bilgisayarın her parçasını çok iyi bilicek profesyonel olucak eğer değilse hiç karışmayacak diye bişey yok.. bizimde bilmediğimiz eksik bildiğimiz şeyler vardır ama denemeden öğrenemezsiniz değil mi?