MSI - K8N SLI PLATINUM,MSI - K8N DIAMOND, ASUS - A8N SLI anakart nereden alabilirim internette fiyat alabilecegim yerler nereler ben yalnız gigatek ve mavibilgisayardigitalcenter vatanbilgisayarın sitelerini biliyorum. başka bu ürünleri satın alabilecegim yerleri yine istanbul icinden görerek alabilecegim yerler bilenler yazabilirse sevinirim.yardımlarınızı bekliyorum.
anakartı nereden alabilirim?
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.hocam ayip oluyor ama ayni konu icin iki tane baslik acman
sordun yazdik demekki milletin bildigide okadar internetten arastir biraz kendinde,diger formlara goz gezdir alsana birtanedaha vereyim
donanimhaber.com sitesine git orada istedigin seyi cok rahat bulursun ama biraz arastirmanlazim
dostum senden baska elle tutulur cevap yazan olmadı. senin verdigin yerlere bakıyorum. baslık daha uygun olsun diye tekrar yazmak istedim insanlar cok ilgisiz. sana tesekkur ederim.
hocam buyur kalanida bu
EksenBilgisayar,, , http://www.andromeda.com.tr,,
benim bulduklarim bukadar sana kolay gelsin
Kardeş bu dediklerine istediğin kadar baksanda kolay kolay bu anakartları bulamazsın, çünkü bütün forumlara bak herkes bunları arıyor. Cidden çok az sayıda geliyor vede hemen tükeniyor. Umarım yakında daha fazla gelir, bizde bundan yararlanırız.