Şuanki ekran kartım ati hd 3400 series hypermemory teknolojisi var ama ben hiç memnun değilim oyunlarda kasmalar çok oluyor yeni bi ekran kartı almayı düşünüyorum ati hd 6850 gibi bişey düşünüyorum ama anakartım ddr5 desteklermi bilmiyorum cpu-z pcwizard gibi programlara baktım ama hangi ddr ı desteklediğini göremedim altta resmini veriyorum benim baktıpta göremedim bişeyi gören varsa konu altında belirtirse sevinirim şimdiden teşekkürler.
Anakartım hangi ddr ı destekler ?
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 62
2,471 mesaj
Şuanki ekran kartım ati hd 3400 series hypermemory teknolojisi var ama ben hiç memnun değilim oyunlarda kasmalar çok oluyor yeni bi ekran kartı almayı düşünüyorum ati hd 6850 gibi bişey düşünüyorum ama anakartım ddr5 desteklermi bilmiyorum cpu-z pcwizard gibi programlara baktım ama hangi ddr ı desteklediğini göremedim altta resmini veriyorum benim baktıpta göremedim bişeyi gören varsa konu altında belirtirse sevinirim şimdiden teşekkürler.Casper olunca normal.Ekran kartında ddr desteklemesi diye birşey yoktur.Anakartta pci express x16 soketi varsa alabilirsin o kartı.
Yıllanmış Üye
2,471 mesaj
cpu z de yazana göre pci express x16 soketi var.güle güle kullan :D
Yıllanmış Üye
2,471 mesaj
anakartında 3 tane giriş var bir tanesi pci express x1.6.en üstte görürsün.o kadar performans düşmesi olmaz.modelide sapphire , xfx , his , asus un herhangi birini alabilirsin.