Abicim kasanda uygun yer yoksa nasıl yapacaksın. Fan takacağın yerde açık ızgaraların olması lazım zaten, havayı dışarıdan alması veya dışarıya atması için. Dört tarafı kapalı, kutu gibi bir kasaya fan taksan ne olacak. :)
anakartıma fan takıcam, nasıl ?
- 1
- 2
matkap la delik açsam mı ? :)
sen diyorsun boşver , internetten donanım hızlandırmak falan diye aratıyorum orada da bunu yaparsam iyi olur diyorlar..ne yapsam şimdi çelişkide kaldım..
Bir araban var mesela. Bunun kaportasını kabon fiber yapsan, hızlanır mı? Donanımı ya "overclock" hızlandırır ya da değiştirip hızlısını alırsın. Ancak o şekilde hızlanır. "Overclock" yapacaksan da iyi bir soğutman ve PSU olması lazım. PSU zayıfsa tavsiye etmem ekran kartına "overclock" yapmanı.
PSU nun ne kadar W olduğuna bir yazılımla görebilirmiyiz ? (walla kasayı topladım artık yapmıyorum bişey : ),şimdi de zor geliyor PSU nun kaç W olduğuna bakmak :))
?
Yazılımla göremezsin. Kasanın kapağını açıp bakman lazım. Ayrıca marka da önemlidir.
Evet, işlemci için de PSU'nun iyi olması lazım. Ayrıca iyi bir de soğutma lazım işlemci için.
yardım eden herkese teşekkür ederim..sizde olmasın valla , kötü olacak.... :)
Süleyman. bu siteyi bildim bileli isteklerime koşuyorsun..maestro yazıyor ya hakediyorsun onu..diğer arkadaşlarıma da teşekkürler..
Rica ederim Osman. İltifatın için de teşekkür ederim. Bildiğini paylaşan herkes birdir bence.
Siz de gelin de, çoğalsın Maestro'lar.
ben gelicem gelicem merak etme :D
- 1
- 2