Merhaba arkadaslar pc den pek anlamam anakartimin ustunde MSI N 1996 yaziyor bir yerindede MS 7255 VER 2,1 YAZIYOR bu anakarta uyumlu bir islemci almak istiyorum sifir ikinci el farketmez hiz olarak 3,0 ve ustunu dusunuyorum pc biraz eski ilaveler yaptim ram ekrankarti falan ama islemciyide yukseltmem gerekiyor galiba bu konuda yardimlarinizi bekliyorum herkese tesekkurler simdiden
sistemde DDR2 ramlar var
anakartima uyumlu bir islemci lutfen
Önermemekle beraber isteğine göre bunu q8400 veya q9400 4 çekirdeklilerden alabilirsin 775 soket eskidi ama madem yenilemişsin ek parçalarla bu saatten sonra yeni bir sistem kur
Intel Core2Duo E7500 2.93 GHz 1066MHz 3MB
Hellus 100 TL daha eklenip x4işlemci ve Gigabayt / Asus anakart alınsa daha iyi ve performanslı olur. Eldekini değerlendirme ayrı tabi.
Arkadaslar peki sunu diyim sizlere bu pc ye ben 1 gb ekran kartı ve 4gb ikitane ramaldım şimdi dediginiz gibi anakart ve işlemciyi degişsem bunlarıda degismeme gerek varmi? eger varsa o zaman eskmis dediginiz775 e devamederim ama egerki uyumlu oluyorsalar o zaman islemci için anakartıda degistirebilirim bu konuda bir tavsiyeniz varsa sevinirim tesekkurederim simdiden birde toplamı 300 tl yi gecmezse iyi olur batırdı bu pc beni:)
Ekran Kartı : Marka - Model
Ram : Marka - Mhz. - Soket tipi nedir ? (DDR / DDR2 / DDR3)
PowerSupply : Marka - Watt değeri
Bunları yazarsan ona göre bi anakart ve işlemci önerelim.
Ekran Kartı : Marka - Model
Ram : Marka - Mhz. - Soket tipi nedir ? (DDR / DDR2 / DDR3)
PowerSupply : Marka - Watt değeriBunları yazarsan ona göre bi anakart ve işlemci önerelim.
Ekran kartı: ATI Readon HD4350 1024
RAM: kingston DDR2 2SER GB 2 ADET
POWER: ALTEK 200-240 VAC/5A MODEL: HD-P300AHD