bilgisayarımı açtıktan sonra power çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyor ve anakarttan 1 sn aralıkla tik tik ses geliyor
anakarttan ses geliyor
Bazı anakartlara monteli buzzer lar vardır yada harici buzzer takılmıştır.Bip sesi ordan geliyordur sorun ya raminizde yada ekran kartınızdadır.
hayır bip sesi değil anahtara basıldığında 1 sn sonra tik sesi gelir genelde işte o ses durmadan devam ediyor anakart modelim de bu ''gigabyte GA-8I915ME-GL''
bip sesiyle tik sesi arasındaki farkı nasıl ayırdınız hayret ediyorum
Requem arkadaş demişya ya ramda yada ekran kartında diye donanımlarını tek tek test etmen gerek farklı malzemeler takarak.
Valla anakartın kafa vurcak hali yok tik tak diye başka bir sesde aklıma gelmiyor benim aklıma buzzer geldi onu belirttim.
ram i başka pc de test ettim ram de sorun yok ekran kartı dahili olduğu için nasıl test edeceğimi bilmiyorum.power da güç yetersizliğimi var dedim onuda denedim başka pc de ondada sorun yok hdd de sorun yok geriye kaldı ekran kartı onu nasıl test edecem bilmiyorum
Önce senin bilgisayarındaki powersubleyi i sök başka bir powersubley tak kendi ram inide sök başka ram tak.Diğer taktığın powersubleyi anakarta bağla sadece 12v girişle 24p lik kabloyu bağla pc ye öylece çalıştır başka bir şeyi takma elektiriğe.
Eğer sorunun yine devam ederse sorunun ya anakartında yada cpu da.