arkadaşlar bu anali benim pc in nfs mosvanted e göre yaptım
minumum
CPU
Minimum: Pentium 4 or Athlon XP
You Have: Intel(R) Celeron(R) CPU 2.00GHz CPU Speed
Minimum: 1.4 GHz
You Have: 2.00 GHz
system ram:
Minimum: 256 MB
You Have: 512 MB PASS
Operating System
Minimum: Windows 2000/XP
You Have: Microsoft Windows XP Professional (Build Service Pack 22600) PASS
Video Card
Minimum: 32 MB DirectX 9.0c compatible 3D video card (NVIDIA GeForce2 MX+ / ATI Radeon 7500+ / Intel 915+)
You Have: ATI Radeon 9550 / X1050 Series (ATI Radeon Graphics Processor AGP (0x4153)) PASS
Video Card Features -
Minimum attributes of your Video Card Video RAM: Required - 32 MB , You have - 256 MB
Video Card Driver Version (Directx (buraya dikkay)
Your driver version number is: 6.14.10.6869
DirectX Version
Minimum: DirectX 9.0c (included on disk)
You Have: 9.0c
Sound Card
Minimum: Yes
You Have: SoundMAX Digital Audio PASS
Sound Card Driver Version
Your driver version number is: 5.10 FYI: Your sound card driver version is provided for your information, but it is not part of this analysis. But proper sound card driver versions are important to the proper operation of your product.
Free Disk Space
Minimum: 3 GB
You Have: 3.7 GB PASS
CD
Minimum: 8X Speed CD/DVD-ROM (This game contains technology intended to prevent copying that may conflict with some CD/DVD-ROM, CD/DVD-RW and virtual drives.)
You Have: LG CD-ROM CRD-8522B PASS, but the Speed could NOT be analyzed
yukarıda buraya dikkat yazdımım yerde nalizde (i) işareti çıkıyo acaba verisyonu directx 9 değilmi ben anlayamaım yardımınızı bekliyorum
analız testi bakın
kardeş nerden güncelleştirebilirim bi söylersen çok yardımcı olursun bana çok iyilik etmiş olursun çok lazım teşekkürler
evet ekran kartım atı rodeon 9550-1050 256 mb
OS Adı Microsoft Windows XP Professional
OS Kodadı Whistler
OS Çekirdek Türü Uniprocessor Free (32-bit)
OS Sürüm 5.1.2600 (WinXP Retail)
OS Servis Paketi [ TRIAL VERSION ]
işletim sistemtem de bunlar yazıyo
güncelleştirme programını ndirdim 15 mb 9-1_xp32_dd_74230 indirip kurdum değişmedi yine eski verisiyonu yazıyo analizde
zaten kurduktan sonra bilgisayarı kapattı kendisi kurarkende bir hata vermedi c deki atı dosyasına girdiğimde kurduğum seri orda var birde özelliklerden baktım
BilgiAlanı Değer
Görüntü Bağdaştırıcısı Özellikleri
Aygıt Tanımı ATI Radeon 9550 / X1050 Series Secondary
Bağdaştırıcı Dizgisi ATI Radeon 9550 / X1050 Series
BIOS Sürüm BK-ATI VER008.015.033.000
Yonga Türü ATI Radeon Graphics Processor AGP (0x4173)
DAC Türü Internal DAC(400MHz)
Bellek Boyutu 256 MB
Yüklü Sürücüler
ati2dvag 6.14.10.6903 - ATI Catalyst 9.1 burda iki sürümdegözüküyo kurmuşmu kurmamışmı bilmiyorum ama analızde eski sürüm gözüküyo nasıl yapabilirim lütfen yardım çok lazım