tarayıcıların hepsi anasayfada www.gooogleözel.com diye açılıyor,regedit'den değiştiriyorum ama her açılışta aynı çözemedim?
anasayfa devamlı googleözel diye açılıyor?
kullandığın tarayıcıların geçmişlerini silersen kurtulabilirsin. denemende yarar var.
CCleaner yükle çalıştır.
Tarayıcı ayarlarından bşlangıç sayfasını değiştirdğindedemi hala googleözel açılıyor?
firefox kullanıyorsan : adres çubuğuna "about:config" yaz (tırnak işaretleri yok)
daha sonra homepage yaz arama çubuğuna
browser.startup.homepage e sağ tıkla değerini değiştir de
istediğin adresi yaz firefox u yeniden başlat. ama diğer browserları bilmiyorum ..
normal seçeneklerden de ayarladığındada mı böle oluyo
ccleaner zaten vazgeçilmez programım,pc'yi kapatırken bütün geçmişi siliyorum ve regedit'ten user... -microsoft-değeri 1 idi 0 yapıyorum pc'yi kapatıp tekrar açtığımda tekrar aynı firefox'ta denedim homepage'yi değiştirdim diğer browserler aynı
firefoxta değişti ilk açılırken gooogleözel yazıp hemen google.com.tr'ye dönüyor
ccleaner zaten vazgeçilmez programım,pc'yi kapatırken bütün geçmişi siliyorum ve regedit'ten user... -microsoft-değeri 1 idi 0 yapıyorum pc'yi kapatıp tekrar açtığımda tekrar aynı firefox'ta denedim homepage'yi değiştirdim diğer browserler aynıbelki en son yüklediğin programlardan dolayı değişmiş olabilir .. diğer browser lar dediğiniz hangileri ?
Hiç uğraşmanıza gerek yok.
Buraya tıklayıp programı indirin ve anasayfanızı değiştirin.