Android 2.3 Galaxy S'e sızdı: Test ettik!

CHIP Online
02-03-2011, 00:03   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Galaxy S için nete sızan ilk Gingerbread sürümünü sizin için 24 saat boyunca denedik! İşte sonuç...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/andr ... st-ettik_25567.html


Resimlerle: İşte Samsung'un yeni amiral gemisi: Galaxy S 2!

Samsung, Galaxy S kullanıcılarını Android 2.2, yani Froyo için kelimenin tam anlamıyla süründürmüştü. Ancak Nexus S konusunda Google ile yaptıkları iş birliği, görünüşe göre Galaxy S kullanıcılarına da yarayacak. Önce Polonya kaynaklı bir forumda ortaya çıkan ve ardından tüm internete yayılan XWJV1 sürümlü ROM, Galaxy S için yayınlanan ilk Gingerbread tabanlı ROM. Yayınlanan derken yanlış anlamayın, bu ROM Samsung tarafından resmi olarak yayınlanmış değil; sadece bir sızıntıdan ibaret.

Her şeye rağmen XWJV1'i görmüş olmak, Samsung'un 10 milyondan fazla Galaxy S kullanıcısını, Galaxy S II'yi satmak uğruna ortada bırakmayacağını gösteriyor. XWJV1, dediğimiz gibi ilk Gingerbread sürümü, ancak şu an beta aşamasında, hatta söylentilere göre bir Alpha sürümü bile olabilir.

Samsung KIES üzerinden güncellenemeyen bu sürüm için önce ROM dosyasını indirmeniz ve daha sonra ODIN gibi üçüncü parti bir yazılımla Galaxy S'i flash'lamanız gerekiyor. Tabi bu işlem sonrasında garanti durumunuzun nasıl etkileneceğini de unutmamanızda yarar var.

İşte XWJV1 sürüm koduyla yayınlanan ilk Galaxy S Gingerbread ROM'unun getirdikleri, getirmedikleri, sorunları ve hayal kırıklıkları. Hepsi haberimizin ilerleyen sayfalarında...

Tüm konu: Android 2.3 Galaxy S'e sızdı: Test ettik!

İzleyin: Galaxy S2 ile tanışın!

Resimlerle: İşte Samsung'un yeni amiral gemisi: Galaxy S 2!


Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: İnternete sızan ROM'ları deniyor musunuz?